by Willeke, jouw beautycoach

6 kadotips voor de decembermaand

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

6 kadotips voor de decembermaand. Sinterklaas en de Kerstman zijn erg gul tijdens de decembermaand. Maar elke keer is het voor hen weer lastig om een origineel kadootje te vinden. Ik geef je 6 kadotips voor de decembermaand.

Bij Nagelstudio Harderwijk heb je de keuze voor een origineel kado. Een verwenmoment of een heerlijk product voor elke leeftijd. Geef mij vooraf een berichtje en ik zorg dat het voor je klaar staat. Natuurlijk maak ik er een mooi kadootje van als je wilt.

 1. Kadobon


  Geef een behandeling kado zoals een verwenmoment met een luxe manicure of met CND Shellac gelakte nagels. Ook mogelijk voor een gekozen bedrag.

 2. CND Vinylux nagellak set (vanaf € 29,90)

       
  Een nagellak die 5-7 dagen mooi blijft met de look van gel en een prachtige glans, in het set zit ook een bijbehorende topcoat. Ook een kadoset verkrijgbaar met miniflesjes Vinylux en een bijbehorende mini topcoat. Je kunt ook kiezen voor een kleur Vinylux als je de bijbehorende topcoat al hebt.

 3. Flesje verzorgende Dadi’oil (vanaf € 6)


  Dadi’oil is een fijn natuurproduct gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen.

 4. Fijne CND Kangavijl voor de natuurlijke nagel (€ 3,50)


  Een handige dunne vijl met houten binnenkant. Bevat aan beide zijden 240 grit. Ideaal voor het in vorm vijlen van de natuurlijke nagel

 5. Luxe Dadi’Lotion voor hand en lichaam (vanaf 10 euro)


  Voelt je huid strak aan of is je huid heel droog? Verwen je huid met deze lotion die dezelfde natuurlijke oliën bevat als de Dadi’oil.

 6. Set base- en topcoat (vanaf € 6,00)


  Lumos heeft een fijne base- en topcoat die snel droogt en een goede bescherming geeft aan de nagel en de nagellak. Verkrijgbaar als miniset (beide inhoud van 3,75 ml) of maxiset (beide inhoud van 15 ml).

 

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *