by Willeke, jouw beautycoach

Ben jij al klaar voor de winter?

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Ben jij al klaar voor de winter?

De R zit weer in de maand en dat was “vroeger” het teken dat we weer vitamines mochten slikken. Ook werd de sjaal weer uit de kast gehaald en heel voorzichtig zelfs al de winterjas. De verwarming gaat steeds weer vaker aan in huis, auto etc

Wat heeft dit nu met nagels te maken zul je je afvragen, ALLES!!

Extra nagelverzorging in de winter

De warmte van de kachels zorgen er voor dat de ruimte droger wordt. En we drinken zelfs minder zoals water. Het heeft tot gevolg dat we sneller droge nagelriemen krijgen. De koude buiten kan zelf kloofjes tot gevolg hebben op de toppen en zijkant van je vingers. Er komt, door de droogte, meer eeltvorming op de nagelriemen.

Allemaal niet bevorderlijk voor onze handen en nagels.

De oplossing

Dadi’oil én Dadi’Lotion helpen onze nagels en handen de winter door. Zorg dat je minstens 3x per dag je nagels goed insmeert met Dadi’oil en daarnaast je handen verzorgt met Dadi’Lotion.

Dadi’oil uitgelegd

  • Avocado olie: bevat veel vitamine A en D
  • Olijfolie: voor het remmen van ontstekingen
  • Jojoba olie: om diep in de huid door te kunnen dringen
  • 21 essentiële oliën voor een heerlijke geur
  • Neemt snel op
  • Dringt diep door
  • Verbetert de flexibiliteit
  • Voorkomt breekbaarheid

Ik blijf het elke behandeling benadrukken, je hebt écht langer plezier van je gelpolish/gellak als jij je nagels goed blijft verzorgen. Het is géén verkooppraatje, het is gewoon bewezen dat dit product goed werkt en ik zet mij in voor mooie natuurlijke nagel, de keuze is aan jou ….. zorg goed voor jezelf!

Dadi’oil en Dadi’Lotion zijn ook heel geschikt voor mensen die hele droge handen hebben. Ik heb dames gezien, die deze producten een paar weken hebben gebruikt, met een verbluffend resultaat. Zulke droge handen dat er schilfers zijn en ook jeuk. Deze zijn compleet verdwenen na het gebruik van deze producten, dat gun je toch iedereen.

Cadeautip

Geef een heerlijk set Dadi’lotion, Dadi’oil én Dadi.Lipbalm cadeau in een leuk tasje (diverse designs).

25 euro
(verkrijgbaar in de nagelstudio)

Ben jij al klaar voor de winter? Zorg dat je bent voorbereid of zet dit leuke cadeau op je lijstje voor Sint of de Kerstman 🙂 Wil je nog meer uitpakken voeg er dan een cadeaubon bij van Nagelstudio Harderwijk. Je cadeau zal zeker een groot succes zijn.

Volg je Nagelstudio Harderwijk al op Instagram?