COCONEY handcare

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Met trots lanceer ik Coconey handcare. Een vegan handverzorging met een tropical tintje. Je kunt deze handlotion nu al, in de voorverkoop, bestellen en als dank ontvang je een korting én een leuk kadootje. Levering van Breezy Beach handlotion wordt rond de kerstdagen verwacht.

Happy

“Ik ben het allergelukkigst als ik op mijn blote voeten kan slenteren over een warm strand, waar de palmen zachtjes ruisen en de lucht helderblauw is. De geuren van de warmte die in de loop van de dag veranderen van fris naar zoet. Heerlijk turen over een diepblauwe zee, schelpjes zoeken op het strand en genieten van een zoete cocktail”.

Willeke – bedenker en eigenaar van Coconey handcare

Ik zie in de nagelstudio veel dames met droge handen. Geen tijd, is vaak het antwoord als ik vraag of ze hun handen wel goed verzorgen. Daarom heb ik een handlotion ontwikkelt die snel in de huid trekt zodat het geen spoor van vettigheid achter laat. 

De handlotion met een tropical feeling is gemaakt voor de bezige vrouw met weinig tijd. Ervaar een fris en verzorgd gevoel en geniet van een momentje ontspanning als je de tropische geur ruikt. Zorg dat je de “on the go” altijd in je tas zit, op je bureau staat of in de auto bij je hebt. Met de “refill” kun je zelf de dispenser of de “on the go” vullen. Super easy. 

Kies je voor de frisse Breezy Beach of juist voor een zwoele zomeravond van de Hawaiian Sunset? De nieuwe geurlijn Hawaiian Sunset wordt begin 2021 verwacht, nog even geduld dus.

Bestellen of afhalen

De Coconey handcare producten kunnen worden besteld in de shop. Je kunt kiezen of je deze wilt ontvangen per post of afhalen. De afhaallocatie is bij Nagelstudio Harderwijk (altijd op afspraak). Natuurlijk kun je de handlotion ook meenemen als je voor een behandeling bij Nagelstudio Harderwijk bent. Heb jij al een afspraak?

Volg Coconey ook via Instagram en kom elke dag even in een tropical vibe.