Een klein feestje tijdens de Coronacrisis

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Een klein feestje tijdens de coronacrisis, zo voelt toch hét moment dat, na 11 weken lockdown, de deuren van de beautybranche weer open gaan. Ik zie blije gezichten van o.a. de kappers en schoonheidsspecialistes al voorbij komen op Social media.

En mijn lach is al net zo groot, toch even een klein feestje als ik de deur weer mag open doen en een blije verwachtingsvolle klant binnen laat. Zo fijn om weer de belevenissen te horen van de afgelopen 11 weken. Even bijpraten en vooral weer mooie nagels toveren.

Toch nog wel extra opletten

De eerste afmeldingen kwamen ook al binnen, want we vieren dan wel dat kleine feestje maar het virus is er nog. De gang van de nagelstudio moest worden uitgesteld want men moest naar de teststraat. Toch wel een ander uitje dan zo gehoopt voor de klant. Zo vervelend maar dit is helaas nog wel de huidige situatie.

Ik vraag je dan ook dringend om bij klachten je afspraak te verplaatsen, zodat ik ook nog de gelegenheid heb om jouw gereserveerde plekje weer in te vullen. Het is wat het is, we moeten echt nog extra opletten en ook ons mondkapje dragen tijdens de behandeling.

Er is echt nog een plekje voor jou

Ik heb mijn agenda en behandelingen een kleine restyle gegeven met als resultaat dat ik veel meer plekken beschikbaar heb voor een fijne behandeling. Wees dus welkom want er is echt nog een plekje voor jou. Mooie nagels, fijne handverzorging maar ook een laserbehandeling zoals een tatoeage verwijderen.

Check de online agenda, zie de groene knop rechtsonder deze pagina, en kies een datum en behandeling die jij wilt. Ik zie je graag binnenkort.

Als er een plekje beschikbaar op korte termijn beschikbaar komt in mijn agenda zal ik dit delen op Facebook en Instagram.