Ga je mee op reis?

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Ga je mee op reis? We gaan op reis naar de lancering van een eigen handverzorgingslijn in het voorjaar van 2021. Zo trots!

Het begint met een droom

Een product begint met een droom. Ik werk nu ca 3 jaar als nagelstyliste in mijn Nagelstudio Harderwijk waar ik mij richt op de natuurlijke nagel. Door een moment in mijn persoonlijke leven werd ik gedwongen om op een andere manier naar mijn leven te kijken. Wat maakt mij nu écht blij, wat zijn mijn dromen en hoe kan ik deze ook waar maken. Ik doe echt alleen wat mij blij maakt, en deze ontwikkeling maakt mij super blij en vooral ook zó trots (als een pauw 😉 ).

En nu is het zover … mijn reis is een feit en is op 4 juni de kickoff geweest en start de productontwikkeling. Als eerste product start de handlotion en er zit nog véél meer in de planning.

Ik neem je mee op reis naar de lancering in het voorjaar van 2021. 

Geur, gevoel en beleving

De 3 belangrijkste waarden zijn

  • Plantaardig en luxe 
  • Geurbeleving met tropical feelings
  • Effectief verzorgingsproduct

Alle producten uit de Coconey handverzorgingslijn zullen volledig plantaardig (vegan) zijn. De look & feel, net als de geurbeleving roept een gevoel op van een heerlijke zonnige tropische vakantie. Uiteraard is het product van hoog niveau v.w.b. de verzorgende werking. 

Ga je mee op reis? Ik houd je via deze website op de hoogte van de route en nieuwtjes op weg naar de lancering. Ook kun je Coconey op Instagram volgen.