Groot Nieuws

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Groot nieuws …. via socials heb ik jullie al een beetje warm gemaakt, want per 1 juli zijn er leuke veranderingen.

COCONEY Handlotion

Hawaiian Sunset

Super leuk nieuws want de 2e geurlijn is binnen, vanaf volgende week (6 juli 2021) verkrijgbaar via de webshop én in de nagelstudio.

Hawaiian Sunset is een handlotion met de geur van een zwoele zomeravond, een hele zoete bloemengeur. Geweldige tegenhanger van de frisse Breezy Beach maar natuurlijk wel met dezelfde geweldige eigenschappen.

Hou de socials in de gaten want er komt ook een hele mooie kennismakingsaanbieding aan.

Social media

Instagram

Het Instagramaccount van COCONEY handcare is opgeheven en toegevoegd aan Nagelstudio Harderwijk. Ik ga je ook nóg meer informeren en inspireren op zowel Instagram en Facebook.

Volg je mij al?

Podcast Salonpraat

Podcast Salonpraat

Whoop Whoop, die had je niet zien aankomen heh ….. Ik ben een eigen podcast gestart waarin ik je inspireer, informeer over de behandelingen van Nagelstudio Harderwijk.

Ik ga ook in gesprek met klanten, beautycollega’s en andere experts. Super leuk.
Je kunt op diverse podcastkanalen Salonpraat volgen, zo blijf je op de hoogte van een nieuwe podcast. Natuurlijk laat ik je dit ook weten via de socials.

Je kunt alle podcasts natuurlijk ook vinden op de website. Zo mis je niets.

Vakantiemelding

Agenda en vakantie

De agenda raakt steeds sneller vol en dat is natuurlijk super jammer als je langer moet wachten voordat je naar een afspraak kunt bij Nagelstudio Harderwijk. Ik heb besloten dat ik minder uren bij mijn andere job ga werken zodat ik meer afspraakmogelijkheden heb vanaf 1 september a.s.

Nagelstudio Harderwijk is gesloten vanwege vakantie van 9 – 20 augustus 2021.

Zomeraanbieding

Zomeraanbieding Carbon Peeling

In de maanden juli, augustus en september kun je gebruik maken van de zomeraanbieding voor een Carbon Peeling. Je betaald maar 150 euro voor 3 behandelingen van je gezicht. Je bent welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *