Herfst alert voor de handen

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Herfst alert voor de handen, waar heb jij het over?

We laten de mooie warme zomerdagen achter ons en we richten ons weer naar binnen. De kaarsjes worden weer aangestoken en de verwarming gaat weer voorzichtig aan. Tijd om ook weer meer aandacht te besteden aan onze handen, die kunnen in de aankomende maanden nog meer aandacht gebruiken.

Handverzorging, hoe dan?

We wassen onze handen vanwege het ronddwalende Covidviris nog steeds vaker dan anders. Omdat we meer binnen zitten in de drogere ruimtes merk je dat direct aan je handen. Als je nu al start met de juiste verzorging dan kun je ernstiger leed besparen zoals pijnlijke kloofjes aan de topjes of zijkant van de vingers.

Herfst alert voor de handen

Maak er een gewoonte van om meerdere keren per dag je handen goed in te smeren met een goede handlotion. Leuk al die goedkope crèmes maar neem van mij aan dat die niet zo heel veel doen voor je huid. Het legt een laagje vet óp je huid en dat was het.

Coconey handverzorging

Coconey handverzorging is nog volop in ontwikkeling en het is jammer dat ik jullie nog niet kan verblijden met deze super fijne handlotion. Als trouwe bezoeker aan Nagelstudio Harderwijk heb je alvast een voorproefje gekregen hoe het smeert en ruikt. Deze handlotion voldoet aan al mijn eisen voor een goede verzorging, is volledig vegan en ruikt ook nog eens overheerlijk. Wil je meer weten, volg dan Coconey op Instagram of de website.

Begin 2021 zal deze handlotion gelanceerd worden, ik kijk er al naar uit om jullie ook te laten genieten van deze fijne handlotion die zo snel intrekt dat je geen spoor van vettigheid achter je laat.