by Willeke, jouw beautycoach

Het jaar 2021 van Nagelstudio Harderwijk

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Het jaar 2021 van Nagelstudio Harderwijk begon en eindigde met een Lockdown. Hoe bizar, wie had dit kunnen voorspellen. In bijna 2 jaar 22 weken volledig gesloten en niet omdat ik dit zelf zo graag wilde.

Voor mij voelde die lockdown als een beperking in mijn ondernemerschap maar wakkerde juist ook weer mijn creatieve brein aan. Een bijbaan naast de nagelstudio, het was echt nodig maar het plezier werd er steeds minder dus besloot ik om 1 november daarmee te stoppen. Was het toch te vroeg …

Een dejavu naar een jaar eerder, de kerstboom staat, alle glitters weer bij elkaar gezocht want de drukke kerstweken kwamen er aan. En toch bleef dat onderbuikgevoel, ik pakte niet vol uit, bleef voorzichtig zonder aanwijzing. Misschien zag ik het onbewust toch ook weer aankomen. BAM … daar kwam het nieuws.

Als je mij kent weet je dat mijn creatieve ondernemersbrein enorm aan de slag gaat. En na een week sippen op de bank werd ik weer “aan” gezet. Zeker omdat ik graag een boterham wil eten en inkomen nodig heb. Ik zorg graag goed voor mezelf 😉 Daarover later meer, eerst een leuke terugblik naar het jaar 2021 van Nagelstudio Harderwijk.

Gelpolish zonder of met?

Afgelopen jaar heb ik mijn behandelingen aangepast. Je kunt nu voor jouw afspraak kiezen voor gelpolish in 1 kleur of met nailart. Kies jij voor een uitgebreidere nailart dan reserveer ik ook meer tijd in mijn agenda voor jouw behandeling. Dan heb ik het niet over een glittertje of meerdere kleuren. Maar echt even een leuk kunstwerkje op je nagels, folie, glitter, stempel, allemaal technieken die ik kan combineren voor een gave nailart.

Wat echt dé trend was van het afgelopen jaar waren de multicolors. 3 of soms wel 5 verschillende kleuren op je nagels. Super tof. Ook leuk om diverse tinten te combineren, love it.

Social Media – Instagram

Nagelstudio Harderwijk is heel actief op social media en dan vooral op Instagram. Super leuk om elke dag foto’s en stories te plaatsen. In de statistieken kan ik zien dat mijn posts vaak worden gezien maar dan nog …. Ik heb meer dan 200 volgers maar 25% van die volgers bekijken mijn berichten. Hoe kan dit? Dit heeft met het algoritme te maken. Hoe vaker er een like is, hoe vaker Instagram dan mijn post laat zien. Die ziet het bericht dan als interessant.

Hoe kan jij helpen om Nagelstudio Harderwijk groter te maken op Insta?
* vlaggetje – sla het bericht op zodat jij inspiratie hebt voor een kleur of nailart
* pijl – deel het bericht met iemand anders
* spraakwolkje – typ meer dan 4 woorden als reactie onder het bericht
* hartje – like het berichtje

Ook een aanrader om in de stories te kijken, ik deel er korte berichtjes, leuke acties of adviezen. Dit kan zowel op Instagram als Facebook. Deze berichtjes staan er maar 24 uur, dus regelmatig kijken. Eventuele last minute plekken deel ik ook op Social Media. Kom laten we elkaar volgen 🙂

Groot nieuws voor 2022 – Laserstudio Harderwijk

Tijdens de lockdown heb ik een hele nieuwe website gemaakt voor Laserstudio Harderwijk. Deze gaat op de dag van de liefde, 14 februari 2021, online. Nog even geduld dus. Ruim 2 1/2 jaar geleden ben ik gestart met het laseren van tatoeages én carbon peeling. Super om de nagel- en laserstudio te combineren met diverse behandelingen.

Groot nieuws, want in het vroege voorjaar komt er uitbreiding. Ik ga ook laserontharen, nu al zin in. De combinatie tussen de twee studio’s is erg leuk om te doen. Toch staat bij alle behandelingen dat momentje voor jezelf op nummer 1. Voel je weer mooi met prachtige eigen nagels, geniet van een gladde huid zonder steeds te hoeven scheren, straal met een schone gezichtshuid en weg met tattoo’s die je niet meer blij maken.

Natuurlijk hou ik je volledig op de hoogte en vertel ik je in de loop van de tijd meer over deze behandelingen. Ik kan niet wachten …. zo leuk!

Het jaar 2021

Upgrade jouw behandeling

Nog een leuke, ik heb einde van dit jaar een viertal upgrades toegevoegd aan een behandeling Gelpolish.
* IBX voor bescherming en verbetering van je eigen nagel (perfect onder de gelpolish)
* Scrub Masker Massage – even extra verwenmomentje na je behandeling gelpolish
* Soms hebben nagels wat meer stevigheid nodig, daarom mag je eenmalig voor een lager tarief dit uitproberen of het wat voor jou is.
* Heb jij pigmentvlekjes/ouderdomsvlekjes op je handen, deze kunnen we heel makkelijk laseren.

En welke behandeling ga jij een keertje uitproberen of kies je steeds een andere behandeling 🙂

Happy 2022

Het is tijd om vooruit te kijken, een nieuw jaar staat voor de deur. Heb jij al plannen in het nieuwe jaar? Ga je ook beter voor jezelf zorgen zodat jij je gelukkiger en mooier voelt?

Ik help je graag een stukje op weg naar geluk, wees welkom voor een fijne behandeling.

Dank je wel voor jouw vertrouwen in het jaar 2021 van Nagelstudio Harderwijk. Mijn wens voor jou is
een heel mooi, gezond en vooral stralend 2022, wees een beetje lief voor jezelf X