by Willeke, jouw beautycoach

Hoe help je de beautysalons door de lockdown heen?

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Hoe help je de beautysalons door de lockdown heen? We hebben als schoonheidsspecialiste, pedicure, kapper, nagelstyliste, masseur, wenkbrauwexpert, laserspecialist etc geen keus en moeten tijdelijk onze mooie bedrijven sluiten.

Super vervelend als beautyspecialist om niet te mogen doen wat ons zo blij maakt maar ook voor jou … een ontspanmomentje, momentje van rust, je zelfvertrouwen die stijgt na een bezoekje. Het is wat het is.

Hoe kun je de beautysalons helpen?

  • Houd je aan de opgelegde maatregelen, hou afstand, blijf thuis, laat je testen bij klachten etc. Hoe sneller het aantal besmettingen daalt hoe sneller de deuren weer open mogen.
  • Reageer op berichtjes van Social media, laat ons weten dat jij er ook bent.
  • Elke salon verkoopt producten, kies voor kwaliteit en bestel je product bij de beautyspecialist. Je krijgt advies op maat. Zo help je de ondernemer ook aan wat inkomsten en heb jij een goed product.
  • Doe mee met leuke (win)acties van de beautysalon, toch nog even gevoel van interactie.
  • Blijf je handen na het wassen of ontsmetten ook weer goed insmeren met een verzorgende handlotion van COCONEY
  • Maak alvast een afspraak vanaf 10 februari 2021, we kijken graag naar je uit. Mocht er weer een kink in de kabel komen, dan verplaatsen we de afspraak kosteloos voor je.

Coconey handcare

Net voor de lockdown heb ik het eerste product van mijn eigen handverzorgingslijn gelanceerd. Helaas kan ik het jullie nog niet laten ervaren tijdens een behandeling. Maar de ervaringen van klanten zijn al lovend, vertrouw daarop. Bestellen kan via de website, afhalen is mogelijk (op afspraak) bij Nagelstudio Harderwijk
* 100% natuurlijk en vegan
* tropische geurbeleving
* handlotion trekt snel in de huid
* zuinig in gebruik

Samen komen we verder, blijf positief en lach, dat maakt de wereld sowieso al een stukje mooier. Help de beautysalons door de lockdown heen.