Hoe ik mijn slechtste klant werd

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Hoe ik mijn slechtste klant werd. Ook mijn nagels waren in lockdown …. je zal het niet zo snel verwachten van een nagelstyliste. Toch was het zo, ik vertel je mijn ervaringen van afgelopen maanden.

Klaar voor de kerstdrukte

Nagels vol in de glitter en klaar voor de kerstdrukte. Toen was het maandag 14 december en dat werd een andere dag dan gepland, want het land ging in totale lockdown. Met een bomvolle agenda met veel extra plekken kon worden leeggemaakt. Daar zat ik dan op dinsdag met glitternagels en een gevoel van “wat gebeurt er nu dan”. Dan heb ik het nog niet eens over de zakelijke kant. In de weken voor de kerst is het vaak heel rustig, want iedereen komt net voor de feestdagen.

Ook had ik het hele jaar toegewerkt naar de lancering van COCONEY handcare, mijn eigen handverzorgingslijn. Ook dat viel volledig in het water.

hoe ik mijn slechtste klant werd

Hoe ik mijn slechtste klant werd

Ik beken …. ik werd mijn slechtste klant. Die glitternagels pulkte ik eraf en deed voor de vorm een kleurloze gelpolish op en die redde het niet eens een week. Ik had me ingesteld op een drukke tijd en ineens had ik veel tijd. Het moest allemaal echt even dalen, ook de beperkingen die werden opgelegd, de feestdagen … dus ik pulkte de gelpolish er gewoon weer af.

Elke klant van Nagelstudio Harderwijk hoef ik niet te vertellen dat pulken schade toebrengt aan de nagels, zo ook bij de mijne. Dus rigoureus alle gelpolish eraf, nagels kort gevijld en dat was het. Nagels die ook maar iets langer werden scheurden weer in of braken gewoon af. Snik ….

Wat ik dan wel heel goed deed was mijn handen goed verzorgen, want COCONEY is mijn trots en daar geniet ik zo van.

100% natuurlijk en vegan | tropische geurbeleving | zuinig in gebruik

Op naar mooie nagels

Alles komt goed, ik heb inmiddels weer mooie nagels mét gelpolish. Begin februari ben ik gewoon in de nagelstudio gaan zitten zonder enige inspiratie of uitzicht op opening. En “the Magic happens” voor ik het wist was ik druk bezig om mijn nagels weer te herstellen, die uberkorte nagels een nagelverbeterende behandeling geven (IBX) en er kwam een vrolijk paars kleurtje gelpolish op. Dat voelde best fijn, zelfs met de korte nagels. Ik werd weer zuinig op mijn nagels.

Nu zijn we een aantal weken verder en ik word blij van wat ik nu zie, de groei zit er goed in en mijn nagels zijn weer beschermd en stevig met hulp van de gelpolish. Kortom alles komt goed en dat geldt ook voor jouw nagels, nog heel even geduld.

Volg je Nagelstudio Harderwijk ook al op Instagram? Elke dag leuke stories en informatieve berichtjes