Ik heb je hulp nodig

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

ik heb je hulp nodig

Ik heb je hulp nodig. Nagelstudio Harderwijk is actief op diverse Social media zoals Instagram en Facebook. Niet iedereen heeft een Social media account en wil misschien juist een nieuwsbrief ontvangen via de mail.

Ik kan heel veel energie steken in het maken van bijvoorbeeld een nieuwsbrief, wat ik overigens met liefde doe, maar als er geen interesse is dan is het ook een beetje jammer natuurlijk.

ik heb je hulp nodig

Facebook

Ik plaats elke dag 1 of meerdere berichten op zowel Facebook als Instagram. Dit zijn foto’s met daarin een begeleidende tekst. Nu heb ik meer dan 100 volgers maar slechts een deel ziet deze berichten in de tijdlijn.

Facebook heeft zelf een algoritme wat bepaald of het geplaatste bericht interessant genoeg is. Een meetpunt is bijvoorbeeld het aantal likes of reacties onder het bericht. Dus het is voor de zichtbaarheid van Nagelstudio Harderwijk van groot belang om een like of reactie te ontvangen. Een simpele klik is al voldoende. Nu hoop ik wel dat je alleen klikt als het bericht je ook aanspreekt 😉

ik heb je hulp nodig

Instagram

Instagram is mijn favoriet, mooie foto’s en meestal ook lekker positief. Ik post elke dag om 7.17 uur én om 11.11 uur een bericht. Opvallend is dat het eerste bericht veel meer kijkers heeft dan het tweede bericht.

Het algoritme van Instagram werkt net even anders. Want als jij 1x per dag bijvoorbeeld je app opent, bijvoorbeeld bij het ontbijt dan is de kans groot dat je het bericht van 7.17 uur ziet. Ben je de hele dag aan het werk en je bekijkt Instagram pas einde van de middag weer dan is het bericht van 11.11 uur allang voorbij gestreefd door de eindeloze hoeveelheid berichten.

In de stories bovenin je scherm zet ik heel regelmatig ook een berichtje, die blijft maar 24 uur staan. Best een leuke tip om daar eens te kijken, het zijn meestal leuke actieve berichten.

Op welke tijd van de dag open jij meestal de Instagram app?

ik heb je hulp nodig

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief is meestal een opsomming van wat er speelt binnen een bedrijf. Ik kan daar natuurlijk best een leuke variant op maken, maar zit jij daar op te wachten?

Ik zet ca 4 maal per jaar een blog online met Salonnieuws. Dan praat ik je even bij wat er gaande is en wat de veranderingen of aanpassingen er zijn. Ik lanceer een nieuw product of heb een interessante aanbieding voor je. Een soortgelijke nieuwsbrief kan ik natuurlijk ook mailen. Zou jij het leuk vinden om ca 4x per jaar een nieuwsbrief te ontvangen van Nagelstudio Harderwijk?

Bedankt voor je reactie

Tof als je mij wilt helpen met de zichtbaarheid op Facebook. Ook is het voor mij fijn te weten op welke tijden jij het meest actief bent op Instagram, dan pas ik daar mijn berichtenplaatsing op aan. Een nieuwsbrief ja of nee?

Je kunt reageren hieronder of laat het mij eens weten via een persoonlijk berichtje of gewoon live als je in de studio bent. Dank je wel alvast voor je hulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *