Interessante weetjes

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Interessante weetjes

Interessante weetjes deel ik voornamelijk in de stories, reels of in berichten op Instagram/Facebook. Het algoritme van Social media werkt niet altijd mee zodat jij alle berichten van Nagelstudio Harderwijk ook ziet in jouw tijdlijn.

Daarom zet ik een aantal interessante weetjes hieronder, ben je toch nog op de hoogte 🙂

Als je een nagelknippertje gebruikt dan zet je de nagel onder grote druk. Vooral een droge gespleten nagel vindt dat absoluut niet leuk en zal dan nog meer inscheuren. Heb jij een gelpolish op je nagel en gebruik je een knippertje dan zal de gelpolish absoluut snel loslaten. Waar je het knippertje wel voor mag gebruiken is om een los velletje af te knippen zodat je het bijten kan vermijden

Zomaar een voorbeeldje om je te laten zien welk effect nailart kan hebben op een stel nagels. Kies je voor een design op elke nagel of voor 2 nagels. Natuurlijk kun je het ook rustiger houden en 1 nagel versieren. De mogelijkheden zijn echt eindeloos, check alle posts maar eens.

Ook als je zelf je nagels lakt, gebruik ALTIJD een basecoat. Zo trekt de kleur nagellak niet in je nagels en heb je een goede basis. Wel als eerste je nagels goed ontvetten. Vind je lakken een gedoe? Kies dan voor een gelpolish, ca 3 weken plezier van mooie nagels.

Zomaar wat weetjes die ook op Instagram staan:

  • In het verzorgingspakket zit een heerlijke nagelriemolie. Een paar keer per dag een druppel per nagel en je hebt mooie nagelriemen zonder nare losse velletjes of droge eeltplekjes. Wow!
  • Oh handig zo’n lampje voor een paar euro gekocht via een handige app. Paar gellakjes erbij en zelf aan de slag. Je beseft niet wat je doet, dan heb ik het nog niet een over de ingredienten in de gellak. Vaak chemische troep. Ik heb een opleiding gedaan en voor elke behandeling certificaten behaald, daarom kan ik ook hoge kwaliteit producten inkopen. Als professional heb ik veel kennis in huis voor jouw mooiste nagels. Ook voor de jonge meiden, die maken al snel hun nagels zo dun en beschadigen deze. Zo zonde … weet echt waar je aan begint, aan jou de keus.
  • Fors aan de voorjaarsschoonmaak? Dat betekent ook veel schoonmaakmiddelen en met je handen in het water. Denk aan je gelpolish en koester je handen, die schoonmaakmiddelen zijn in veel gevallen niet zo lief voor je huid en nagels. Dus fors aan de schoonmaak? Draag handschoenen en smeer voor én na je werkzaamheden je handen goed in met een verzorgende handlotion 
  • Kies je voor een gelpolish mét nailart dan krijg een een beetje kunst op je nagel. Er zijn heel veel mogelijkheden van heel shiny en bont tot rustig en subtiel. Laat je ook eens verrassen 🙂
  • Oehhhhh wees voorzichtig met het wegduwen van je nagelriemen. Je maakt snel iets stuk als je het bokkepootje te ver duwt of in je nagel. Kom je elke 3 weken voor een behandeling bij Nagelstudio Harderwijk dan hoef je dit niet doen. Bij elke behandeling is een manicure inbegrepen. Super handig heh 

Social media

Nagelstudio Harderwijk is heel actief op Social media, dus volg me daar en blijf op de hoogte. Geniet van de vrolijke foto’s en interessante weetjes. Natuurlijk super leuk als ik jou kan inspireren voor mooie nagels of je een idee kan geven voor een gave kleur. Het allerbelangrijkste is een goede handverzorging, ken je COCONEY handcare al? Deze handlotion is door mij ontwikkeld en heeft een eigen webshop.

Een afspraak bij Nagelstudio is zo gemaakt, klik op de groene knop rechtsonder deze pagina en plan je afspraak in.
Neem gerust contact met mij op als je nog specifieke vragen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *