Jonge meiden opgelet, houd je nagels gezond

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Jonge meiden opgelet, houd je nagels gezond!

Herken je dit; jonge meiden vanaf ca 16 jaar willen mooie nagels en proberen lekker veel uit. De nieuwste nagellakjes worden gekocht maar het duurt telkens zo lang voor de nagellak droog is. En dan al het werk voor een leuke nailart en na een paar dagen is er het allemaal al weer af. Dus het zakgeld wordt uitgegeven aan een UV lamp en wat gellakjes van een goedkope aanbieder.

Er wordt druk geëxperimenteerd met aanbrengen en bij het verwijderen van de gellak maar ik durf te stellen dat het in de meeste gevallen niet goed gaat. De nagels worden dunner van het vele vijlen van de nagel en ze gaan splijten. Toch maar weer een laagje er bovenop want dan zie je het niet. Helaas is het gevolg dat de natuurlijke nagel zo wordt aangetast dat er een heus redmiddel nodig is.

IBX is dé oplossing voor beschadigde natuurlijke nagels

Dat redmiddel is IBX, een goede kickstart. Dat wil zeggen 3 weken lang elke week een IBX behandeling. De nagels moeten wel een paar weken kort worden gehouden en een kleurtje liever even niet. Maar wat er daarna terug komt is een cadeautje. Weer eigen natuurlijke nagels waar naar hartelust de mooiste nagellak op aangebracht kan worden. Laat de gel maar even voor wat het is en geniet van sterke eigen nagels.

Een mooie optie voor kleur is CND Shellac, dit blijft flexibel en brengt absoluut geen schade aan de natuurlijke nagels.

jonge meiden opgelet, houd je nagels gezondDeze jongedame van 17 weet wat het is, bijna wanhopig vroeg ze of ik haar nagels wilde bekijken. Direct aan de slag gegaan, want het is zo zonde. Zulke jonge nagels en dan al zo dun en vooral veel splijtingen.

IBX kickstart is begonnen en nu al zo’n mooi resultaat na 1x IBX. Op naar de volgende behandelingen en over een paar weken weer gave kleurtjes op haar nagels. Het is letterlijk even doorbijten de komende weken zonder al die gezellige kleuren maar het is de moeite waard.

Volg Nagelstudio Harderwijk ook via Facebook en/of Instagram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *