Mama, ogen dicht

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Mama, ogen dicht …. want dit blog is voor jullie kids. Zondag 10 mei is het moederdag. Gek heh dat je nu niet even gezellig kan gaan shoppen voor een leuk kadootje voor de mama’s. Ik kan jullie ook wel een beetje helpen.

Ik heb een idee

Mama kan nu nog niet naar de nagelstudio, dus we kunnen haar natuurlijk al een beetje helpen dan heeft ze echt iets om naar uit te kijken. Als jij alvast een gave nailart maakt op de kleurplaat dan maak ik alvast een leuk kadootje klaar die jij kunt geven. Je kunt de kleurplaat onderaan deze pagina downloaden.

Zal ik je wat ideetjes geven van een nailart die ik al eens gemaakt heb, daar komen ze:

Een nailart is een soort kunstwerkje op de nagel. Ik doe het meestal op 2 nagels maar je kunt natuurlijk eindeloos ideetjes uitproberen. Print de kleurplaat een paar keer uit dan kun je heel veel mooie nagels maken.

Het kadootje voor mama

Je koopt voor 10 euro een kadobon (misschien wil papa je wel helpen) en dan kan mama kiezen wat ze het liefste wil. Ze mag kiezen tussen onderstaande behandelingen:

  • carbon peeling voor haar handen
  • manicure (vijlen en mooi maken van haar nagels)
  • scrub en masker voor haar handen

Ik doe een kadobon van Nagelstudio Harderwijk in een leuk toilettasje en dan kun jij dit met je gave kleurplaat mooi inpakken en aan mama geven op moederdag. Mama, ogen dicht want jij hebt een toffe verrassing voor haar.

Laat het mij maar even weten, dan gaan we dit samen regelen.

[wpdm_package id=’2280′]