Met of zonder?

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Met of zonder? Lijkt net een bestelling van een patatje, haha. Maar het gaat over jouw mooie nagels. Als je kiest voor een gelpolish kun je ook nog eens kiezen voor 1 kleur of met een extraatje in de vorm van een nailart dus met of zonder.

Gelpolish is veilig om te dragen, je nagels zijn verzorgd, beschermd en natuurlijk dun. Je geniet ca 3 weken van mooie verzorgde nagels. Daarna wordt de gelpolish volledig afgeweekt en kies je weer een nieuwe kleur.

Zonder, 1 kleur

Als je kiest voor 1 kleur gelpolish dan heb je de keuze uit meer dan 160 kleuren gelpolish, van prachtige nudetinten tot aan hele felle kleuren. “Zonder” geeft rust terwijl je toch prachtige verzorgde nagels hebt. Het enige wat jij hoeft te doen is je nagels én handen goed verzorgen. Als je voorkomt dat je nagels uitdrogen dan heb je ook veel langer plezier van de gelpolish.

Een goede dagelijkse verzorging is minimaal 3x per dag je handen inmasseren met een verzorgende handlotion zoals die van COCONEY. Maar dan ben je er nog niet, je nagelriemen hebben net een beetje extra nodig en dat is in de vorm van een nagelriemolie. Deze verzacht de nagelriemen en voedt de huid rondom van binnenuit. Dus uitdroging krijgt geen kans.

Ben je in de Nagelstudio dan kun je direct een verzorgingspakket meenemen, dan weet je zeker dat je de beste producten hebt voor jouw dagelijkse hand/nagelverzorging

Met nailart

Ben jij dol op nét even wat anders? Kies dan voor nailart of meerdere kleuren nagels. De mogelijkheden zijn eindeloos en helemaal op jouw nagels en stijl afgestemd. Dit kan dus super kleurrijk zijn, met glitter of ingetogen met een onopvallende nailart.

  • Nailart op 1 of 2 nagels van 1 hand
  • Meerdere kleuren gelpolish evt. in combinatie met extra nailart
  • Glitter toevoeging op de nagels evt. in combinatie met extra nailart
  • Cateye nailart evt. in combinatie met extra nailart
met of zonder

Kies je voor nailart dan neem ik extra tijd voor je behandeling zodat ik een mooie nailart voor je kan maken. Ook het tarief is hierop aangepast. Er zijn geen verdere kosten aan verbonden, dus welke nailart je ook kiest uit het aanbod, deze zijn inclusief.

Welke kies jij: met of zonder?

Benieuwd welke keuze jij maakt? Is het met of zonder? Of een afwisseling, ook leuk!
Veel inspiratie plus informatie kun je vinden op mijn Instagram. Leuk om je daar ook te zien. Een afspraak maken gaat heel simpel, klik op de groene balk rechtsonder deze pagina en je ziet direct de beschikbare plekken. Tot dan!