Mijn vriendin doet ook nagels

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Mijn vriendin doet ook nagels. Ik glimlach en vind het okeej.

Mijn vriendin doet ook nagels

Er komt héél af en toe eens een klant die de behandeling gebruikt om heel veel informatie los te peuteren over hoe de behandeling gelpolish gaat. Je ziet in de loop van de behandeling de ogen groter worden en de vraagtekens komen.

Aan het einde van de behandeling komt mijn vraag voor een vervolgafspraak en dan komt de aap uit de mouw. Die aap had ik allang door maar het blijft grappig. “Nouuuu …. mijn vriendin doet ook nagels maar die komen vaak na een paar dagen al los. Ook heb ik nu zulke slechte nagels, zo dun vooral, dat ik nu toch eens langs een échte nagelstyliste wilde gaan”.

Waarom kiezen voor een professional?

Ik vlak de kundigheid van de vriendin absoluut niet uit, ik ken haar ook niet. Maar wat ik merk is dat er vaak te ruw met de nagels wordt omgegaan met als gevolg slechte nagels. De vijl schuurt zo een laagje van de natuurlijke nagel af omdat dat in de gebruiksaanwijzing staat, buf de nagel. Het gevaar is dat dit veel te grondig wordt gedaan, als je dit maar blijft herhalen dan wordt de nagel steeds dunner en dunner, dus zwakker.

Ook de verzorging van de natuurlijke nagel wordt totaal vergeten. Uitdroging, gespleten nagels of ontstoken nagelriemen liggen op de loer.

Voordat ik met Nagelstudio Harderwijk begon heb ik als eerste een opleiding gevolgd, ik heb geleerd hoe de nagel in elkaar zit. Wat is gelpolish en hoe breng je deze aan. Een manicuretraining, zodat ik weet wat ik doe tijdens een behandeling. Een training en zelfs een bijscholing voor de probleemnagels. Hoe gebruik je de instrumenten en vooral ook hoe je hygiënisch hoort te werken in de studio. Kortom ik ben een professional.

Welkom

Je bent welkom voor een behandeling bij Nagelstudio Harderwijk. Ik ben gespecialiseerd in de natuurlijke nagel. Kies voor een nagelverbeterende behandeling of een gave gelpolish.

Je kunt heel makkelijk 24/7 online een afspraak maken.