Nepnagels, waarom zou je?

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Nepnagels, waarom zou je?

Ik krijg met grote regelmaat een berichtje om een afspraak te maken om de gel- of acrylnagel op te vullen. Heb of wil je kunstnagels dan is Nagelstudio Harderwijk niet het juiste adres voor jou.

Eigen ervaring

nepnagels, waarom zou je

Ruim 2 jaar geleden had ik ook kunstnagels, prachtig stevige nagels die tegen een stootje konden. Voor een training IBX (probleemnagels) moest elke deelnemer met eigen nagels komen die vrij waren van elk product. Au au au …. met beetje schaamte en vooral met dunne en ongelijke nagels ben ik met de training gestart. Op de foto hiernaast zie je links de startpositie, na ca 1 maand zagen mijn nagels er al heel goed uit (zie rechts op de foto)

Achteraf de beste beslissing ooit wat mijn nagels betreft. Zo kon ik natuurlijk eerst zelf ervaren wat de kracht van het product is. Na de kickstart IBX heb ik de behandeling nog een aantal keer extra gedaan zodat ik daarna weer stevigere nagels kreeg en met trots een leuke gelpolish kon dragen. En nog steeds geniet ik van mijn natuurlijke nagels met elke keer weer een gave gelpolish. 

Wil jij ook gezonde eigen nagels?

Wat kun je doen om het kunstnagelsysteem aan de kant te schuiven? Allereerst een dosis motivatie want je moet echt eerst door een fase van zwakke nagels heen. De IBX behandeling heeft wel even tijd nodig maar meestal kun je na ca 1 maand wel weer een gelpolish op de nagel ontvangen. Het grote voordeel van de gelpolish van CND is dat het volledig veilig is voor je eigen nagel, dus geen vijlacties óp de nagel. Het product wordt ook afgeweekt wat de nagel ook spaart.

Het is dus even doorbijten en vooral zelf heel goed gaan verzorgen met de juiste producten. Ik adviseer je uiteraard tijdens de IBX behandeling.

Twijfel niet meer en maak een afspraak

nepnagels, waarom zou je

Ga jij de uitdaging aan en geniet jij straks ook weer van je eigen nagels die in goede conditie zijn? Kies je voor mooie kleuren en stevige nagels die veel dunner zijn dan de meeste “nepnagels”?

Je bent van harte welkom bij Nagelstudio Harderwijk!

Maak een (online) afspraak voor een behandeling IBX Kickstart en zorg dat je tijdens de afspraak geen product meer op de nagels hebt. Ik verwijder géén acryl of gel van de nagel.

Volg Nagelstudio Harderwijk ook op Instagram en raak alvast geinspireerd door alle mooie natuurlijke nagels met gelpolish 🙂