Nieuw in 2020

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Nieuw in 2020; Nagelstudio Harderwijk heeft een uitbreiding met de Laserstudio.

Laserstudio

De oplettende websitebezoeker is het vast al opgevallen dat de website uitbreiding in behandelingen heeft gekregen. Ook de online agenda geeft meer tijden en dagen aan.

We zijn afgelopen zomer gestart met het laseren van tatoeages, pigmentvlekken, bestralingspuntjes en permanente make up in onze laserstudio. Een hele gave techniek (laser = licht) om deze te verwijderen. Op de speciale website van Laser mijn Tatoeage weg vind je alle informatie hierover. Ik werk voor Laser mijn Tatoeage weg samen met mijn partner Jack.

Ook heb ik jullie al de mogelijkheid gegeven om voor een gereduceerd tarief kennis te maken met een Carbon Peeling. Een effectieve huidverbetering met een rustige huid, verminderen fijne lijntjes en verbetering van de elasticiteit van de huid tot gevolg. Super behandeling!

Nieuw in 2020, wat verandert er?

Ik heb een half jaar 2 agenda’s bijgehouden en dat bleek niet altijd praktisch. Dus heb nu alle beschikbare tijd in 1 agenda gezet en daarmee ook alle aangeboden behandelingen die door mij worden uitgevoerd. Ik hou van de afwisseling tussen de behandeling van de natuurlijke nagel en het laseren.

De agenda is ook ruimer qua tijd opgezet omdat een laserbehandeling een andere tijd in beslag neemt dan het plaatsen van een gelpolish. Ik hoop dat jullie zo veel mogelijk aansluitend een afspraak plannen zodat ik minder verloren tijd heb op de dag en meer mensen blij kan maken met een behandeling.

Ik werk alleen op afspraak!

DINSDAG13.00 – 16.45 uur18.45 – 22.30 uur
WOENSDAG13.00 – 16.45 uur18.45 – 22.30 uur
DONDERDAG10.00 – 12.00 uur13.00 – 16.45 uur
VRIJDAG10.00 – 12.00 uur13.00 – 16.45 uur
ZATERDAG10.00 – 13.30 uurom de week
ZONDAG en MAANDAGgesloten

Ook zal ik op Instagram en Facebook de diversiteit in behandelingen laten zien. Volg Nagelstudio Harderwijk op social media en mis geen nieuwtje of inspiratie en informatie.

Ik ben heel enthousiast over dit nieuwe concept zodat ik jullie blij kan maken met diverse behandelmogelijkheden of het nu gaat om een gelpolish of een probleemnagel, een carbon peeling of het verwijderen van een tatoeage. Je bent van harte welkom, maak vooraf je afspraak.