Nieuwe look

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Nieuwe look voor jou en voor mij. In deze periode waar het Corona-virus fors in het rond waait zullen we ons allemaal moeten aanpassen om behoorlijk tegengas te geven. We houden netjes anderhalve meter afstand, we houden afstand in lijfelijk contact. Dan hoort ook een bezoek aan de kapper, schoonheidssalon én de nagelsalon even tot een kort verleden. En echt …. deze tijd gaat ook weer over!

Jouw look

Misschien loop je nu rond met een uitgroei van je haren, nagels die achter elkaar breken en scheuren of met een paar borstelige wenkbrauwen. Maar doe je ogen eens even dicht en denk eens aan de tijd die weer komen gaat.

Zie jij jezelf al weer flaneren over de boulevard met prachtige golvende haren in de wind en achter je zonnebril je gevormde wenkbrauwen. Je zwaait vrolijk met je handen in het rond want die mogen ook weer gezien worden, keurige manicure met vrolijke kleur gelpolish die je nagels weer beschermd en vooral laten shinen.

Mijn look

Nou ik kan je verklappen, ik heb enorme mazzel om zelf de salon in huis te hebben. Voor mij dus gave nagels in zonnig geel, een goed verzorgde huid door een extra carbon peeling en een geweldige zongebruinde tint. Bijna jaloersmakend denk ik. Ik heb vanaf dag 1 in deze crisis geen joggingbroeken gedragen overdag, okeej ik beken, af en toe liet ik de make-up even voor wat het was. Merkte dat de accu van mijn telefoon midden op de dag al leeg was van het vele appen. Ik heb mezelf een doel gegeven voor de dag.

Als je mij kent weet je dat ik een enorme positivo ben en ik benut deze tijd dan ook voor de groei van mijn persoonlijke ontwikkeling. Heb deze website een totale vernieuwing gegeven en een gave zomeractie bedacht. Ik krijg wekelijks wel een appje van een lieve klant met een lief berichtje. Summervibes!

En actie …

Met stilzitten komen we nergens, blijf je thuis dan kun je nog steeds heel veel doen. Blijf jezelf uitdagen en motiveren dan ziet je leven er sowieso al veel leuker uit. Wat kun jij nu doen?

  • Blijf je handen/nagels goed verzorgen om later leed te voorkomen. Vijl je nagels net wat korter dan je gewend bent. Verwen ze met een goede handcrème en natuurlijk de nagelriemolie.
  • Maak alvast jouw afspraak voor de volgende keer gelpolish. Kijk op bijvoorbeeld op Instagram alvast welke kleur jij gaat kiezen. Laat je inspireren.
  • Bekijk de filmpjes die ik voor je heb gemaakt op YouTube om in deze periode je handen het beste te “onderhouden”.

Vanavond ga ik LIVE op Facebook, om 20.00 uur zal ik al je vragen beantwoorden. Kun je er niet live bij zijn, dan kun je de vragen altijd nog onder dat bericht plaatsen want die beantwoord ik graag later voor je. De live-uitzending blijft ook nog even online, kun je hem later ook nog terug kijken.