by Willeke, jouw beautycoach

Prijsaanpassing per 1 juli 2020

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Prijsaanpassing per 1 juli 2020, er gaat een verandering plaatsvinden. Ik leg het uit.

Wat gaat er veranderen?

Ik werk nu al een aantal jaren met een kortingskaart voor een gelpolish behandeling. Dit is de strippenkaart. En dit onderdeel gaat verdwijnen per 1 juli a.s.

Natuurlijk kun je nog voor korting sparen, dat blijft 🙂
Je krijgt je 11e behandeling gelpolish voor maar 10 euro, elke behandeling zet ik een stempel op je spaarkaart.

Omdat ik een hekel heb aan losse bedragen blijft de minimanicure, vijlen én de nailart inbegrepen in de prijs. Als je een nieuwe gelpolish kiest dan verwijder ik de andere laag kosteloos. Wil je de gelpolish door mij laten verwijderen, en geen nieuwe gelpolish, dan betaal je 5 euro.

Op een rijtje, vanaf 1 juli 2020

  • Gelpolish nieuw € 32,50
  • Aparte afspraak voor het verwijderen van de gelpolish € 5
  • Spaarkaart: elke 11e gelpolish behandeling voor maar 10 euro
  • Nieuwe gelpolish, verwijderen van de eerder aangebrachte laag inbegrepen
  • Je betaald dus elk bezoek je behandeling.
  • Strippenkaart is nog verkrijgbaar tot 15 juni 2020, dan dien je deze wel in 1x te betalen (275 euro). Geldt alleen voor een kaart van 10x gelpolish
  • Heb je nog een strippenkaart dan mag je een nieuwe strippenkaart aanschaffen als je nog maximaal 2 strippen vrij hebt (voor 15 juni) op de kaart.
  • Uiteraard blijven de actieve strippenkaarten geldig tot de kaart vol is, daarna stap je automatisch over op de nieuwe regeling.

Nailart is hot, de meeste klanten kiezen voor een extraatje. Nailart is een klein kunstwerkje op de nagel.

Service

Deze prijsaanpassing is nodig om jullie van de beste service én hoogwaardige producten te kunnen voorzien. Ook wil ik niet voor elk glittertje een extra prijs vragen, een totaalconcept. Ingescheurde nagel, ik repareer het kosteloos, een gave nailart, ook die is inbegrepen in de prijs. Of je nu 5 verschillende kleuren gelpolish wilt of juist 1 kleur met een subtiel glansje, het is inbegrepen in de prijs.

Heb je binnen 1 week nadat de gelpolish is aangebracht al een stukje van de gelpolish (terwijl jij je nagels niet overbelast hebt) dan herstel ik dit kosteloos voor je. Dit uiteraard wel binnen de perken, dat kan ik snel genoeg inschatten 😉

Volg Nagelstudio Harderwijk ook op Instagram