Salonnieuws 1-2020

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Salonnieuws 1-2020, eens in de paar maanden een blog met nieuws. Zo blijf je op de hoogte wat er gaande is bij Nagelstudio Harderwijk.

Extra

Er zijn extra behandelingen en ruimere openingstijden in 2020. Alle behandelingen van de laserstudio zijn toegevoegd aan de online agenda. Als je goed in de agenda kijkt zie je zelfs ruimere openingstijden. Alle informatie over de wijzigingen kun je in een vorig blog lezen.

Oliën Oliën ..

Ik blijf het elke keer herhalen, verzorg je nagels goed. Het voordeel is dat de velletjes verdwijnen én de nagels en nagelriemen zijn goed verzorgd. In de nagelstudio werk ik met producten van Dadi’oil en Dadi’Lotion. Pure producten die doen wat ze beloven.

Winterzon

Van 7 – 17 februari zoek ik even de winterzon op en is de nagelstudio gesloten. Je kunt natuurlijk je afspraak tijdens deze periode plannen, via de online agenda, zodat ik je na mijn vakantie welkom mag heten in de salon.

Social media

Ik ben dol op fotograferen en heb mijn Instagram volledig omgegooid eind december. Heb jij ook een Instagramaccount, volg #nagelstudioharderwijk en raak geïnspireerd door de gave nagels en nailart die ik laat zien. Ik vind het ook leuk om jou te volgen. Heb je geen Instagram, check dan de foto’s hier. Je mist dan helaas wel de leuke verhaaltjes/tips die er bij staan.

Ook plaats ik met regelmaat leuke vlogjes, korte filmpjes waarin ik je iets laat zien of vertel over de nagelstudio/laserstudio.

Heb je zelf nog spulletjes liggen die ik goed kan gebruiken voor de fotografie van jouw nagels neem dit mee naar de nagelstudio. Het kunnen geinige kopjes zijn of kleine bloemetjes, gekke beeldjes of een gave tekst of letter. Dank je wel

Kleine tatoeage?

Heb jij, net als ik, spijt van een kleine tatoeage? Wij hebben een speciaal actietarief voor het verwijderen van een kleine tatoeage. Check hier voor welke data jij je kunt aanmelden. Je betaald maar 35 euro per laserbehandeling.

Kort nieuws

  • Er zijn al weer nieuwe kleuren gelpolish binnen gekomen dit nieuwe jaar. Metallic en frisse kleuren, Yeah!
  • 1 agenda voor al mijn diensten, een afspraak maak je makkelijk online. Je kunt al maanden vooruit plannen.
  • Een kadootje na 10 behandelingen, ik hou het voor je in de gaten wanneer dat moment voor jou is. Leuk heh?
  • Aan de voordeur een nieuwe bel, het kan zijn dat je soms heel even moet wachten omdat ik net in de afronding ben met een andere klant. Ik geef je uiteraard een seintje. Dank je wel voor je geduld.
  • Nieuwe trend in nailart; teksten op je nagels. Ook bij Nagelstudio Harderwijk is dit mogelijk.

Zo, dit was Salonnieuws 1-2020 van Nagelstudio Harderwijk. Ik zie je snel voor jouw behandeling in de nagelstudio óf de laserstudio.