Salonnieuws 2-2020

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Salonnieuws 2-2020, het is lente 🙂

Wat een bizarre tijd vol onrust en onzekerheid. Toch blijf ik graag positief en kijk ik wat ik wel heb en kan. Ik geniet ten volle van mijn tuin, ben zelfs gestart met een kleine moestuin. Ik bekijk nieuwe ideetjes voor leuke nailart. Ook neem ik vooral de tijd voor mezelf.

We hebben allen ook enorm geboft met de zon die volop scheen. Dat maakt de dag nog een beetje leuker. Boodschappen doen is ineens een “uitstapje”, sommigen missen zelfs de file. Ook zijn er gesprekken met onbekende mensen op straat, crisis verbind.

Tijdelijke sluiting nagelstudio

Helaas was het dringende advies om de deuren van schoonheidssalons en nagelstudio’t sluiten per 23 maart jl., dus even geen laserbehandelingen en mooie nagels maken. Maar ik kijk voorzichtig vooruit en heb een gave lente-actie voor jullie.

Lente actie

Koop vóór 30 april a.s. een strippenkaart voor 3x gelpolish en betaal maar 85 euro. Geldig tot 1 augustus 2020.

Laserstudio nieuws

De laseracties blijven actief, dus als de “normale” tijden er weer zijn dan kun jij gebruik maken van deze actietarieven.

#instagram

Elke dag een gave foto, elke dag informatie, elke dag een tip. Volg Nagelstudio Harderwijk op Instagram en je ziet vooral veel inspiratie voorbij komen. Een kleur of een gave nailart die jij ook wel wilt. Leuk!

Deze weken heb ik mijn account wat aangepast en krijg je adviezen en zijn er leuke raadspelletjes.

Helaas mogen de deuren nog niet open van o.a. de Nagelstudio. Het is nog te vroeg … Wel heb ik goede hoop dat dit na 28 april 2020 voorzichtig weer opgestart mag worden. Ik stuur elke klant met een afspraak een persoonlijk berichtje.

Verzorging

Dadi’Lotion is een snel opneembare, niet vettige hand- en bodylotion. Het bevat geen parabenen of sulfaten (parfumvrij) en is volledig plantaardig. Op mijn YouTube kanaal zie je een filmpje hoe je het beste de handen verzorgd na het vele handen wassen. Verkrijgbaar bij Nagelstudio Harderwijk (29 euro).

Dit was salonnieuws 2-2020, de volgende komt uit als het zomer is, fijn vooruitzicht. Blijf ondertussen veilig en gezond! Zorg goed voor jezelf.