Salonnieuws

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Salonnieuws, de nieuwtjes van afgelopen zomermaanden, lees je mee?

Heb jij ook genoten van een fijne zomervakantie? Zelf heb ik een fijne zomer achter de rug. Een nieuwe onderneming opgericht, de laserstudio én ook nog van een heerlijke vakantie genoten in Egypte. Tussendoor heel veel leuke zomernailarts op jullie nagels gemaakt in de leukste kleuren.

smile, you are beautiful

Vanaf september zijn wij gestart met Laser mijn tatoeage weg en Carbon-peeling. Een super gave aanvulling op de werkzaamheden van Nagelstudio Harderwijk. En zoals je al van mij gewend bent, uiteraard gecertificeerd voor alle aangeboden behandelingen.

Super fijne behandeling om te combineren met een nieuwe gelpolish. Dit kan ook op vrijdagmiddag en zaterdagochtend om de week. Wil je een combinatiebehandeling, neem dan even contact met mij op.

salonnieuws

Nieuw merk

Vanaf heden is er een nieuw merk gelpolish in de nagelstudio, Nailit! Hele gave kleuren en natuurlijk met de vertrouwde kwaliteit. Ook is deze gelpolish vriendelijk voor de natuurlijke nagel.

Warme tinten, ultieme glans en deze week komen er zelfs nog een paar herfstkleuren bij 🙂

Ik ben natuurlijk reuze benieuwd naar jouw ervaring met dit merk gelpolish.

Kort nieuws:

  • Lipbalm van de bekende Dadi’oil voor de koude maanden die gaan komen. Weg velletjes en schrale lippen. Verkrijgbaar in de nagelstudio.
  • Vul een make-up tasje met een aantal producten en je hebt een heel leuk cadeautje in huis. In de nagelstudio hele leuke make-up tasjes verkrijgbaar voor maar € 3,50 per stuk.
  • Nu al online je afspraak plannen rondom de feestdagen in december.
  • Weet je wat dé zomerkleur in de nagelstudio was? Koraal en oranje, en ook nog met een vrolijk glittertje erin.

De herfst is officieel gestart, op naar warme tinten gelpolish, mooi dieprood, bruin en groene tinten. De dagen worden korter en de kaarsjes gaan weer aan. Tussendoor genieten we toch nog van elke zonnestraal. Elk jaar weer de overgang naar een ander seizoen met grote verschillen.

Denk er vooral aan dat je de nagelriemen blijft oliën, zo ben jij goed gestart om de nagels in optimale conditie te houden voor de koude maanden die er aan komen énnnn geniet jij langer van een mooie gelpolish.

Volg je Nagelstudio Harderwijk ook al op Instagram? Elke dag inspiratie 🙂