Salonnieuws 3 – 2020

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Salonnieuws 3 – 2020. De zomereditie van salonnieuws van Nagelstudio Harderwijk.
Ik kijk terug op een bizarre tijd waarin de Corona-maatregelen de opening van de deuren blokkeerden. 7 volle weken stilte, maar ook 7 weken van ontwikkeling en plannen maken. Gelukkig kon ik vanaf 11 mei weer mooie nagels maken en tatoeages laseren. Fijn!

Voor mij persoonlijk kwam Corona ook dichtbij, mijn vader werd getroffen. Na een periode zwaar ziek zijn en revalideren kan hij gelukkig weer thuis verder herstellen. De tijd zal hem laten zien waar hij nu staat en wat hij nog wel en niet kan.

smile, you are beautiful

Zomeractie (3x voor 160 euro)

Start het seizoen met een goede dieptereiniging van je huid. Het collageen wordt geactiveerd waardoor de fijne lijntjes verminderen, de elasticiteit van je huid verbetert en jouw huid krijgt een frisse uitstraling. Deze behandeling is ook heel effectief als je last hebt van acné door vermindering van de aanmaak van talg. De behandeling kan op elk moment in het jaar plaatsvinden, zelfs op een warme zomerdag. Je betaald het totaalbedrag bij je 1e behandeling.

Coconey handlotion

Zo cool is de ontwikkeling van een eigen handverzorgingslijn Coconey. Diverse klanten mochten al een klein beetje genieten van het 1e sample. Inmiddels wordt er aan de verbetering gewerkt en dan volgt een 2e sample. Ik kan je verklappen dat het nu al veelbelovend is.

Prijsaanpassing

Afgelopen 1 juli zijn de nieuwe tarieven ingegaan. Geen strippenkaarten meer, maar wel een hele toffe spaaractie. Elke 11e behandeling gelpolish is maar 10 euro. Uiteraard blijft de minimanicure én nailart inbegrepen.
Plan jij online een afspraak in, dan heb je de mogelijkheid om gelijk te betalen via iDeal. Makkelijk heh.

Nagelstudio Harderwijk is, vanwege vakantie, gesloten van dinsdag 28 juli tot dinsdag 11 augustus. Maak alvast een afspraak online en reserveer jouw plek in de online agenda voor mooie zomernagels. Je bent van harte welkom.