Salonnieuws

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Salonnieuws nummer 3 🙂
Het is december, kaarsjes branden en de feestverlichting hangt in de winkelstraten. Warme truien en een dekentje op de bank. Winter! In de Nagelstudio zijn de glitters en mooie kleuren gelpolish al op voorraad. Natuurlijk nog véél meer feestelijke nailart mogelijkheden, er is altijd iets leuks voor jouw nagels bij.

NIEUW

Combinatiebehandeling voor huid en nagels (Carbon Peeling & Gelpolish). Dat klinkt als verwennerij en dát is het ook.

Lees hier wat de behandeling is en wat een carbon peeling is.

Prijswijziging

De strippenkaart (kortingskaart) voor de gelpolish gaat ietsjepietsje omhoog per 1 januari 2020. Je betaald dan 275 euro voor 10 behandelingen.

Je kunt tm 31 december 2019 nog een strippenkaart aanschaffen voor het huidige tarief van 265 euro.

Cadeaubon

Geef een origineel cadeau; een cadeaubon van Nagelstudio Harderwijk. Je kunt kiezen voor een heerlijke manicurebehandeling of een kleurrijke gelpolish. Er zijn ook strippenkaarten, dit zijn kortingskaarten waar je voor 4 of 10 behandelingen gelpolish kiest.

Je handen/nagels hebben extra verzorging nodig

De warmte van de kachels zorgen er voor dat de ruimte droger wordt. En we drinken zelfs minder water. Het heeft tot gevolg dat we sneller droge nagelriemen krijgen. De koude buiten kan zelf kloofjes tot gevolg hebben op de toppen en zijkant van je vingers. Er komt, door de droogte, meer eeltvorming op de nagelriemen.

Allemaal niet bevorderlijk voor onze handen en nagels.

De beste …

Stop het smeren met goedkope handcrèmes waar amper verzorgende ingrediënten in zitten.

Absoluut de beste is Dadi’oil én Dadi’Lotion. Verkrijgbaar bij Nagelstudio Harderwijk.

Salonnieuws kort

  • Origineel cadeau-idee: geef een cadeaubon voor een fijne manicure of gelpolish. Ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor een Carbon Peeling en een lasertegoed (tatoeage verwijderen).
  • Geef een leuk gevuld make-up tasje met verzorgende producten en een fijne vijl.
  • Vanaf half januari 2020 ruimere openingstijden én nieuwe diensten. Ik vertel je in het nieuwe jaar veel meer hierover, nog even geduld 🙂

Vanaf 25 december ga ik zelf ook even in de chillmodus, dan vier ik de kerstdagen en de komst van een nieuw jaar. Vanaf dinsdag 7 januari 2020 sta ik weer graag voor je klaar in Nagelstudio Harderwijk. Je kunt via de online agenda je afspraak al inplannen voor 2020.

Ik wens je hele fijne feestdagen en sparkle een beetje extra deze dagen. Relaxt en geniet