Salonnieuws voorjaar 2021

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Salonnieuws voorjaar 2021, ik praat je weer even bij over Nagelstudio Harderwijk. De eerste maanden wil ik snel weer vergeten, want die waren erg stil v.w.b. een bezoekje aan de nagelstudio. De lockdown werd op 2 maart weer opgeheven en de agenda stroomde vol. Zo fijn om iedereen weer te zien en spreken. Toch bleef het nog opletten geblazen want de Covid besmettingen bleven nog fors oplopen. Bij klachten een afspraak verplaatsen was echt nog aan de orde. Nu is het voorjaar en de versoepelingen gaan nog steeds door, goed nieuws.

Wat is er verandert na de lockdown?

Tijdens de lockdown heb ik mijn hele agenda goed onder de loep genomen en de behandelingen en tijden weer strak afgestemd op elkaar. Ik waardeer het enorm als je op tijd op je afspraak bent, als je even moet wachten bij de deur na het aanbellen weet dat ik jou niet ben vergeten, dan ben ik nog in de afronding van de vorige behandeling. Ik heb op deze manier meer plek gecreëerd voor behandelingen. Win Win dus 🙂

Komt er last minute een plekje vrij in mijn agenda dan deel ik dit op Facebook en Instagram. Leuk als je mij daar ook volgt, ik deel er leuke berichtjes zowel in een post als de stories.

Ook de website kreeg weer een upgrade, iets wat ik allemaal zelf doe, super leuk. Voor nog meer overzicht voor welke behandeling je terecht kunt bij Nagelstudio Harderwijk. Zelfs een pagina waarin ik de meest gestelde vragen voor je op een rij heb gezet.

COCONEY handcare

In de nagelstudio kun je nu ook handverzorgingspakketten voor thuis aanschaffen na jouw behandeling. Ik heb deze producten met zorg voor jou uitgekozen zodat jij je nagels optimaal kan verzorgen. COCONEY handcare heb ik zelf ontwikkeld i.s.m. een professioneel productontwikkelaar. In juli 2021 komt er zelfs een tweede geurlijn uit. Alle producten van COCONEY zijn verkrijgbaar in de studio maar ook in de online shop. Een goede handverzorging is de basis van mooie nagels en handen, jouw visitekaartje.

Vakantieplannen?

Nagelstudio Harderwijk is gesloten van 9-20 augustus voor een korte zomerstop (in eigen land). In november zal ik nogmaals een week gesloten zijn, ik informeer je tijdig hierover.

Heb jij ook vakantieplannen en wil jij de garantie van mooie vrolijke zomernagels, plan alvast je afspraak in. De agenda heeft nu nog volop de ruimte om jouw afspraak te noteren. Klik op het groene balkje rechtsonder de website. Scroll door de data heen en plan jouw afspraak in.

Salonnieuws zomerkorting Carbon Peeling

In de zomermaanden juli, augustus en september 2021 korting op een kuur (3 behandelingen) van een Carbon Peeling voor je gezicht. Je betaald deze maanden 150 euro voor 3 behandelingen (normaal tarief 200 euro). Je leest hier alles over deze behandeling. Een oppepper voor je huid. Ennuhhhh denk ook aan een goede zonbescherming als dagelijkse verzorging 😉 (korting wordt verrekend bij het afrekenen, zet in het opmerkingveld ZOMERKORTING)

Ik heb je weer een beetje bijgepraat in dit salonnieuws, ondertussen kun je mij volgen via de social media kanalen. Natuurlijk ben je van harte welkom voor een behandeling, ik kijk uit naar je komst. Tot in de nagel- of laserstudio of de socials 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *