Smile, you are beautiful

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Smile, you are beautiful.

Nieuw

Vanaf september zijn wij gestart met Laser mijn tatoeage weg en Carbon-peeling. Een super gave aanvulling op de werkzaamheden van Nagelstudio Harderwijk. En zoals je al van mij gewend bent, uiteraard gecertificeerd voor alle aangeboden behandelingen.

Maar wat zijn nu die extra behandelingen, ik vertel er graag meer over.

Laser mijn tatoeage weg

TATOEAGES zijn populairder dan ooit, in alle stijlen en maten. Toch kan het voorkomen dat je spijt krijgt van een tatoeage die je ooit hebt laten zetten. Een tatoeage van vroeger of een naam die je liever niet meer op je lichaam draagt. Er is een oplossing; laat de tatoeage verwijderen. 

Je kunt ook de huidige tattoo laten vervagen zodat je er daarna een mooie nieuwe kan laten zetten. Het maakt het coveren ook makkelijker.

Heb je een tatoeage op een plek die erg zichtbaar is, dan kan het zelfs je (toekomstige) werk in de weg zitten. Verwijderen is dan zeker een oplossing.

In de meeste gevallen is een tatoeage na 5 tot 10 behandelingen volledig verdwenen zónder littekens achter te laten op de huid. 

smile, you are beautiful

Carbon Peeling

De CARBON LASER PEELING is ontzettend populair en is zeer effectief voor het verminderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser stimuleert zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wat deze behandeling zo effectief maakt. Behandelingen die worden uitgevoerd met de carbon lens zijn veilig en pijnloos. 

De laserwarmte in de lederhuid (2e huidlaag) stimuleert de aanmaak van collageen, elastinevezels én hyaluron aanzienlijk, waardoor het vochtgehalte stijgt (hydratatie), de elasticiteit van de huid neemt sterk toe (anti-ageing) en dus de fijne lijntjes en rimpels doet verminderen of verdwijnen.

smile, you are beautiful

Actie aanbieding september

Speciaal voor klanten van Nagelstudio Harderwijk is er een Carbon Peeling behandeling mogelijk voor een lage prijs. Wil je kennis maken met deze behandeling dan betaal je 60 euro voor een gezicht carbon peeling. De normale prijs is 75 euro per behandeling.

Je kunt deze zelfs combineren met een afspraak voor bijvoorbeeld een gelpolish. De salon is op hetzelfde adres, wel in een andere ruimte.

Deze speciale prijs geldt alleen als je een afspraak maakt in de maand september (de behandeling moet wel in 2019 plaatsvinden).

Je kunt een afspraak voor een carbon laser peeling inplannen tijdens je behandeling óf via de online agenda.

Smile, you are beautiful 🙂