Een terugblik en vooruitzicht

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Een terugblik en vooruitzicht.

Einde van elk jaar sta ik even stil bij wat het afgelopen jaar mij gebracht heeft zowel zakelijk als privé. Heel verrassend is dat ik begin van het jaar niet eens kon bedenken dat ik nu dit blog schrijf uit naam van Nagelstudio Harderwijk.


Op 13 juni plaatste ik mijn eerste facebookbericht en sindsdien heb ik elke dag een berichtje gepost. Geen dag is overgeslagen. In 2018 verandert dit een klein beetje, dan komt er eens in de 3 dagen een nieuw bericht.  Ik wil natuurlijk wel vernieuwend blijven en jullie informeren.

Vanaf afgelopen september startte ik met vloggen, elke vrijdag om 12.00 uur een nieuw vlog. In de loop van de opnames werd het steeds makkelijker en ziet het er beter uit.  Inmiddels zelfs een nieuwe camera aangeschaft met een stevige selfiestick/statief. Op naar meer vlogs met informatie. In 2018 plaats ik eens in de 2 weken een nieuw vlog. Natuurlijk nog wel op het vertrouwde tijdstip, vrijdag om exact 12.00 uur. Te zien op facebook, youtube én de website.

Ook lees je weer regelmatig een nieuw blog, ik hou je op de hoogte via Facebook.

De openingstijden zijn de eerste maanden van het nieuwe jaar ook een klein beetje aangepast. Een extra avondopening! Dus nu een afspraak mogelijk op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Online je afspraak inplannen op elk moment van de dag en wanneer het jouw uitkomt.

Ik ga uitbreiden, daarover later meer, ben je erg benieuwd, neem dan alvast hier een kijkje.

Een persoonlijk doel voor 2018 is dat ik start met afvallen …. oefff. Hoe? Ik ga het je vertellen in een volgend blog en vlog ….. wie weet een motivatie voor jou om mee te doen.

Heb jij al nagedacht of je door gaat met hoe het nu gaat in je leven, heb je al plannen voor 2018 en wat heb jij geleerd in 2017? Wil je iets veranderen in je leven, doe het stap voor stap.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *