Tropical feelings

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Tropical feelings, zo kun je de Nederlandse zomer wel omschrijven. Wat een heerlijke warme tropische temperaturen hebben we gehad. Heerlijk als je vrije dagen had, maar soms wel vervelend als je moest werken (in een ruimte zonder airco).

Zomeravond

Waar ik op deze warme dagen zo van geniet zijn de zomeravonden. Na een lange werkdag even wegzakken in de tuin met een groot glas fris. Nog even een social media check of het kijken van filmpje. Echt een moment waar ik naar kan uitkijken.

Zomernagels

Ik kan wel stellen dat ORANJE de meest gekozen kleur is van afgelopen zomer. Oranje met of zonder glitter of nailart. De meeste dames durven deze zomer absoluut voor kleur te gaan. Waar het normaliter in de zomer heel rustig is in de Nagelstudio, merk ik daar dit jaar weinig van. Toch zijn veel mensen thuis gebleven en dan kun je natuurlijk gewoon naar de nagelstudio komen.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak online, je kunt zelfs al maanden vooruit plannen. Ga mee met de seizoenen en kies een kleur die bij jou past. De agenda loopt al snel vol merk ik, als jij de garantie wilt dat er een plekje voor je beschikbaar is, plan dan je 2e afspraak ook gelijk in. Op Facebook deel ik last minute plekjes die vrijgekomen zijn. Ook kun je mij laten weten dat je graag eerder wilt en ik zet je op de lijst, zodra er een plekje beschikbaar is meld ik het bij jou.

Wist je trouwens al dat ik bezig ben met het ontwikkelen van een eigen handverzorgingslijn? Momenteel wordt een handlotion ontwikkeld waar jij ook tropical feelings van krijgt. Volg Coconey online of via Instagram. Kom in de mood.