by Willeke, jouw beautycoach

Uitbreiding Nagelstudio Harderwijk

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Uitbreiding Nagelstudio Harderwijk.

Mag ik je voorstellen aan Beautystudio Harderwijk.

Naast het verzorgen, herstellen en mooi maken van nagels kun je nu ook terecht in de studio voor gave workshops, fijne producten en zelfs een heerlijke behandeling om de huid te reinigen/verzorgen.

De indeling van de studio is iets aangepast en er is ruimte gemaakt voor een stukje huidverzorging van het Zweedse merk Oriflame. Elke 3 weken een nieuwe brochure met super aanbiedingen, producten voor elk budget. Registreer je en ontvang de nieuwste brochure als eerste in je mailbox of via whatsapp.

Wanneer je er goed uitziet, voel je je ook goed. En wanneer je je goed voelt, ben je klaar om je dromen te realiseren.

Zoals jullie gewend zijn van Nagelstudio Harderwijk zal ook bij Beautystudio Harderwijk worden gewerkt met pure en natuurlijke producten. Heb je een parfumallergie? Geen probleem, de meeste productlijnen bevatten geen parabenen. Ook zijn de meeste producten dierproefvrij.

Wil je ervaren wat de huidverzorgingsproducten doen voor jouw huid? Maak een afspraak voor een huidverzorgingsbehandeling of plan een gezellige workshop in de studio of bij je thuis. Alle informatie staat op de website van Beautystudio Harderwijk.

Een behandeling is perfect te combineren met een heerlijke manicure of CND Shellac.

Beautystudio Harderwijk op social media

Natuurlijk is ook Beautystudio Harderwijk te vinden op social media,  Facebook en Instagram. Tevens zal er regelmatig een Facebooklive zijn of een interessant vlog waarin er producten worden uitgelicht.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met mij op en ik laat je kennis maken met de mooie producten voor huidverzorging, wellness (gewichtsverlies) of make-up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *