Zomerkleuren

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

zomerkleuren

Zomerkleuren, voor de een is dat een felle neonkleur, voor de ander weer een pasteltint. Ik ben reuze benieuwd wat jouw favoriete zomerkleur is.

In de salon merk ik dat er vaker wat donkere kleuren worden gekozen als de dagen korter zijn en het buiten wat kouder is. Gaat in het voorjaar de zon schijnen dan zie ik de overgang van kleurkeuze naar vrolijkere kleuren en vooral wat feller. De meest gehoorde kreet is dan ook, nu mag het wel hoor, ik heb al wat bruinere huid.

Maar wat is nu belangrijker; een tint die bij je past of een tint die alleen leuk staat met een zongebruinde tint?

Kleurenstress?

Een klant vertelde mij eerder dat al mijn nagelkleuren altijd overal bij staan. Wel grappig want ik draag het hele jaar door kleurrijke nagels en ik laat mij niet beïnvloeden door het weer. Ik heb afgelopen winter een kleurenanalyse laten doen en sindsdien heb ik geen kleurkeuzestress meer, mits ik binnen mijn kleurstijl blijf. Dan passen de nagelkleuren altijd bij mijn kleding. Zelfs knalroze bij een rood jasje 🙂

Bij de keuze van een kleur kijk ik dan ook of je een koel of warm kleurtype bent. Een kleur moet niet óp je huid liggen maar er mooi in meegaan. Wat voor de ene dame een knalkleur is, is voor een andere dame een pastellook. Bijzonder hoe het werkt met kleuren, leuk!

Zomerkleuren

Inspiratie nodig?

Heb je inspiratie nodig om keuzestress te voorkomen? Via Instagram laat ik elke dag weer een foto zien uit de salon met een leuke kleur of een speciale nailart. Zie je wat leuks laat het mij dan weten voor je behandeling, dan kijken we welke kleurtint er bij jou past.

Ik heb de mooiste zomerkleuren in de salon, maak jij alvast een (online) afspraak? Ik zie je graag tijdens je behandeling 🙂

maak een afspraak