by Willeke, jouw beautycoach

Zwakke nagels naar prachtige natuurlijke nagels

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Zwakke nagels naar prachtige natuurlijke nagels. Het kan …

In 3 maanden naar stevige natuurlijke nagels

Ik nam zelf het besluit om te stoppen met de kunstnagel van gel. Wel een beetje angstig want ik wist natuurlijk wel wat er onder die gelnagel te voorschijn kwam. Een treurige blik op hele dunne zwakke nagels met putjes en groefjes. Ze konden zelden mooi lang worden, 1x stoten en er brak of scheurde wel weer een nagel. Zucht …. hoe kan dit nu goed komen.

ibx voor en na 6 wekenToen maakte ik kennis met IBX. Na de opleiding ben ik, nog wat huiverig, gestart met de behandeling. Eerst op mijn eigen nagels want ik wil natuurlijk wel zelf ervaren hoe het is en wat het product doet. Na 1x merkte ik al verschil, vooral aan de buitenkant. De witte vlekjes waren verdwenen. Omdat mijn nagel aan de vrije rand nog scheurde moest de nagel wel kort gehouden worden. Ik hield vol en werd beloond. Gestart met 3 weken elke week een behandeling. Vervolgd door eens in de 2 weken. Je ziet op de foto al het resultaat na 6 weken. Vooral de uiteinden van de nagel was nog erg zwak maar de kracht kwam terug aan het begin van de groei. Ik kon zelfs al weer een leuk kleurtje op de nagel.

Het is wel werken geblazen, want dagelijkse verzorging met Dadi’oil was in het begin nog lastig. Je denkt er gewoon niet aan. Tot ik de resultaten zag en ging stug door. Nu kan ik mijzelf niet meer voorstellen om het oliën over te slaan.

Het resultaat van zwakke nagels naar natuurlijke nagels

zwakke nagels naar natuurlijke nagelsWe zijn 3 maanden verder van zwakke nagels naar prachtige natuurlijke nagels. De nagels zijn sterk en toch flexibel. Met CND Shellac krijgen ze elke keer een hip kleurtje. De Shellac beschermt de nagel ook direct. Top combinatie.

En het oliën, dát is nu een gewoonte geworden. Elke dag minimaal 3x daags, heerlijk! Geen droge nagelriemen meer, stevige nagels en het voelt ook nog eens heel fijn.

Volg ons ook op facebook en instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *