by Willeke, jouw beautycoach

Arrangement voor de Nagelbijter

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Nagelbijter?

STOP! wees weer trots op je eigen nagels

Een los velletje of dat haakje aan de nagel, het moet eraf. Of is nagelbijten een gewoonte geworden en bijt je liever zelf aan de nagel in plaats van een vijl te pakken? Geeft nagelbijten je een rustig gevoel als je nerveus bent of tijdens de verveling?

Nu ben je er klaar mee, je hebt al zoveel producten voorbij zien komen. Van vies smakende smeersels tot aan kunstnagels toe. Het heeft niet geholpen.

Start

Wees voorbereid, we gaan aan de slag

Ben jij gemotiveerd om het nagelbijten te stoppen, dan kunnen we samen aan de slag. Met mijn kennis en producten en jouw motivatie gaan we de “strijd” aan.

DOEL

Einddoel is om na 3 maanden het nagelbijten onder controle te hebben. Je bewust te zijn van welke momenten je gaat nagelbijten en dit dan ook te doorbreken. Vervolgens draag jij na 3 maanden (misschien zelfs al eerder) een geweldig kleurtje gelpolish op je nagels.

TRAJECT

We gaan samen in 3 maanden tijd van bijten naar mooie nagels. Dit zijn 8 afspraken (behandeling en coaching). Het tarief is inclusief producten.

INVESTERING

Naast je motivatie (die onbetaalbaar is) zijn de kosten voor het totale arrangement 285 euro. Het is mogelijk om dit totaalbedrag in 3 termijnen (3 x 95 euro) te voldoen.

THUIS

Thuis ga je intensief verzorgen met de jusite producten. De basisproducten zijn inbegrepen, mijn advies is om later in de behandeling deze wel zelf aan te schaffen. Het gaat je helpen voor jouw mooie nagels.

Ja, ik wil aan de slag en maak een afspraak