Arrangement voor de Nagelbijter

Arrangement voor de nagelbijter

Arrangement voor de nagelbijterEen los velletje of dat haakje aan de nagel, het moet eraf. Of is nagelbijten een gewoonte geworden en bijt je liever zelf aan de nagel in plaats van een vijl te pakken? Geeft nagelbijten je een rustig gevoel als je nerveus bent of tijdens de verveling?

Nu ben je er klaar mee, je hebt al zoveel producten voorbij zien komen. Van vies smakende smeersels tot aan kunstnagels toe. Het heeft niet geholpen.

Ben jij gemotiveerd om het nagelbijten te stoppen, dan kunnen we samen aan de slag. Met mijn kennis en producten en jouw motivatie gaan we de “strijd” aan.

Volg hier een traject van een nagelbijter, na elke behandeling een verslag. Herkenbaar én motiverend!

Arrangement voor de nagelbijter

  • traject van 3 maanden
  • 8 afspraken bij Nagelstudio Harderwijk (behandeling & coaching)
  • thuis met de juiste verzorging aan de slag
  • inclusief producten

Wat ga je bereiken?

nagelbijtarrangementEinddoel is om na 3 maanden het nagelbijten onder controle te hebben. Je bewust te zijn van welke momenten je gaat nagelbijten en dit dan ook te doorbreken. Vervolgens draag jij na 3 maanden (misschien zelfs al eerder) een geweldig kleurtje gelpolish op je nagels.

Wat zijn de kosten voor het arrangement?

Naast je motivatie (die onbetaalbaar is) zijn de kosten voor het totale arrangement 285 euro. Het is mogelijk om dit totaalbedrag in 3 termijnen (3 x 95 euro) te voldoen.

Heb je vragen, neem contact met mij op.

BewarenBewaren

BewarenBewaren