Carbon Peeling

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

CARBON PEELING

Smile … you are beautiful 

De carbon peeling is ontzettend populair in andere landen maar nog wat minder in Nederland. Een Carbon Peeling is zeer effectief voor het verminderen van fijne lijntjes, grove poriën, acné en het herstellen van een vette huid. De carbon laser stimuleert zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wat deze behandeling zo effectief maakt.

Probeer het  een keertje uit met 1 behandeling. Je huid is wordt heel goed gereinigd maar de werking van de carbon peeling heeft pas een groter effect door een kuur van 3 behandelingen te volgen.

Je huid gaat meer stralen zoals na een zomerse dag. Je kunt na de behandeling weer alles doen, zorg wel voor een goede spf bescherming als je de zon in gaat.

Maak jouw afspraak
De behandeling

Effectieve huidverbetering

We starten de behandeling met een goede reiniging van het gezicht. Vervolgens wordt het product (carbon créme vol met vitaminen en mineralen) aangebracht. Na een aantal minuten droogtijd zullen we de laserbehandeling starten.

Stimuleren

De Carbon Laser Peeling stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. De huid wordt zichtbaar verstevigd en de hele fijne lijntjes verminderen.

Afsluiting

Na de laserbehandeling reinigen we de huid opnieuw en sluiten we de behandeling af met een verzorgende créme.

Reiniging

De laser verwarmt de aangebrachte carbon en verdampt deze van de huid af en neemt daarbij ook onzuiverheden en dode huidcellen mee. Het resultaat van de carbon peeling is dat de huid diep gezuiverd wordt.

Kuur

Ik adviseer een kuur van 3x voor het meest effectieve resultaat. Herhaal daarna elk seizoen de behandeling. Voor het behandelen van een huid met acné, is het advies om te kiezen voor een kuur van 6 behandelingen.

Ik wil ook een stralende huid, ik kies voor een Carbon Peeling

Wanneer is een Carbon Peeling niet geschikt?

* bij zwangerschap of als je borstvoeding geeft
* bij een huid met vitiligo of psoriasis
* als je (huid)kanker hebt
* bij gebruik van huidverdunnende producten
* als je recent een peeling hebt ondergaan