Stakenbergerhout 68, Harderwijk
0619048905
info@nagelstudioharderwijk.nl

Gelpolish, voor de natuurlijke nagel

Smile… you are beautiful

Gelpolish, voor mooie natuurlijke nagels

Met gelpolish blijft de natuurlijke nagel dun, flexibel en wordt goed beschermt. Kies je kleur en geniet 3 weken van jouw natuurlijke stralende nagels.

Voor vrouwen zoals jij

Ideaal voor vrouwen waarbij het belangrijk is dat de nagels verzorgd zijn zoals op het werk. Of voor vrouwen met kinderen of huisdieren. Ook voor vrouwen die genieten van hun vrije tijd. Ideaal voor vrouwen ….. zoals jij.

Veilig

Voor het aanbrengen worden de natuurlijke nagels eerst goed behandeld. Geen vijlacties óp de natuurlijke nagel. Het verwijderen van de eerder aangebrachte gelpolish is ook veilig en pijnloos omdat de nagels niet worden gevijld of gebuft. Met deze behandeling houden we de natuurlijke nagel in goede staat.

Manicure

Bij een behandeling gelpolish is een manicure inbegrepen, aan jou de taak om je nagels daarna te verzorgen. Kies voor een goede voedende nagelolie en handlotion voor het meest optimale resultaat. Deze zijn verkrijgbaar in de salon.

Nailart

Een nailart is inbegrepen bij je behandeling gelpolish. Net een leuk detail op bijvoorbeeld de ringvinger kan het verschil maken. Nailart hoeft niet persé kitsch en opvallend te zijn. Kies een nailart die bij jou past.Uiteraard kun je ook kiezen voor een egale kleur gelpolish.

Kies voor korting, kies een strippenkaart 
voor 5 of 10 x gelpolish

All inclusive behandeling

Een behandeling is een complete behandeling inclusief een 2e afspraak voor het verwijderen van de gelpolish. Ook is een nailart op max 2 nagels van 1 hand inbegrepen.

Bij elke behandeling gelpolish worden de nagels gevijld en de nagelriemen en handen goed verzorgd.

WhatsApp chat