Stakenbergerhout 68, Harderwijk
0619048905
info@nagelstudioharderwijk.nl

Gelpolish, voor de natuurlijke nagel

specialist in de natuurlijke nagel & laserbehandelingen

Gelpolish, voor mooie natuurlijke nagels

Met gelpolish blijft de natuurlijke nagel dun, flexibel en wordt goed beschermd.
Kies je kleur en geniet 3 weken van jouw natuurlijke stralende nagels.

Voor vrouwen zoals jij

Ideaal voor vrouwen met weinig tijd waarbij het belangrijk is dat jouw nagels mooi verzorgd zijn zoals op het werk. Of voor vrouwen met kinderen of huisdieren. Ook voor vrouwen die genieten van hun vrije tijd. Ideaal voor vrouwen ….. zoals jij.

Veilig

Voor het aanbrengen worden de natuurlijke nagels van je handen eerst goed behandeld. Geen vijlacties óp de natuurlijke nagel. Het verwijderen van de eerder aangebrachte gelpolish is ook veilig en pijnloos omdat er óp de nagels niet worden gevijld. Met deze behandeling houden we je eigen natuurlijke nagel in goede staat.

Manicure

Bij een behandeling gelpolish is een manicure inbegrepen, aan jou de taak om je nagels én handen daarna te verzorgen. Kies voor een goede voedende nagelolie en handlotion voor het meest optimale resultaat. Deze producten zijn verkrijgbaar in de salon.

Nailart

Een nailart kan net een leuk detail zijn op bijvoorbeeld de nagel van je ringvinger. Nailart hoeft niet persé kitsch en opvallend te zijn. Kies een nailart die bij jou past. Uiteraard kun je ook kiezen voor een egale kleur gelpolish. 

Versteviging eigen nagel

Baal jij ook van
gescheurde en zwakke nagels en wil je weer trots zijn op je handen?

Ik ga je helpen met het verstevigen van je eigen nagel. Het product dat wordt aangebracht heeft de stevigheid van een kunstnagelsysteem maar wel met alle voordelen van een gelpolish.

Het product is volledig afweekbaar dus er komt geen schade aan je eigen nagels. Kies voor mooie verzorgde handen en nagels.

Je kunt kiezen uit verschillende neutrale tinten van het product zelf. Ook kan er een gelpolish in hippe kleur over dit product heen.

Tarieven

Kies de behandeling die bij jou past en geniet ca 3 weken van prachtige nagels. Neem contact met mij op als ik je kan helpen om de juiste behandeling te kiezen.

Plan je afspraak in via de online agenda (op het groene balkje rechtsonder elke pagina). De agenda zal aankomende zomer weer open gaan voor afspraken vanaf september 2022. Deze zomer krijgen de studio’s én de behandelingen een restyle.

Wil je de aangebrachte gelpolish alleen laten verwijderen, dan betaal je € 25. Ik zorg dan dat je nagels weer vrij van product zijn én een goede manicure hebben gehad .

Heb je nog gelpolish op je nagels die door een andere nagelstyliste is aangebracht neem dan vooraf contact met mij op. Ik reken dan ook meerkosten (€ 12,50) voor het verwijderen daarvan.

Tarieven

Wil jij thuis ook Coconey handcare gebruiken? 

Shop nu

Nailart – voorbeelden

nailart op 2 nagels

nailart op 1 nagel

meerdere kleuren

glitternagels

meerdere kleuren i.c.m. nailart

cat-eye techniek