Gelpolish, voor de natuurlijke nagel

Wow, een mooie kleur die ca 21 dagen prachtig blijft zitten.

  • Gelpolish voor de natuurlijke nagelGelpolish is geheel veilig om te dragen zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel. Dus ook voor zwangere dames.
  • Bestel je strippenkaart gelpolish en ontvang een geweldige korting per behandeling
  • Nagelstudio Harderwijk behandelt de natuurlijke nagels van uw handen. Wij behandelen geen teennagels.
  • Een behandeling is een complete behandeling inclusief een 2e afspraak voor het verwijderen van de gelpolish. Ook is een nailart op max 2 nagels van 1 hand inbegrepen. Maak online je afspraak.

“Willeke neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ik heb een fijne behandeling gehad en ben blij met haar advies. De volgende afspraak is al gemaakt!”

Veilig voor de natuurlijke nagel

gelpolish, voor de natuurlijke nagelVoor het aanbrengen worden de natuurlijke nagels eerst goed behandeld.  Geen vijlacties óp de natuurlijke nagel. Het verwijderen van de oude laag is ook veilig en pijnloos omdat de nagels niet worden gevijld of gebuft. Met deze behandeling houden we de natuurlijke nagel in goede staat.

Met gelpolish blijft de natuurlijke nagel dun, flexibel en wordt goed beschermt. Geen scheuren of breuken in je nagellak. Kies je kleur en geniet een paar weken van jouw natuurlijke stralende nagels.

Ideaal voor vrouwen waarbij het belangrijk is dat de nagels verzorgd zijn zoals op het werk. Of voor vrouwen met kinderen of huisdieren. Ook voor vrouwen die genieten van hun vrije tijd. Ideaal voor vrouwen ….. zoals jij.

Bij een behandeling gelpolish is een manicure inbegrepen, aan jou de taak om je nagels daarna te onderhouden. Kies voor een goede voedende nagelolie zoals Dadi’oil voor het meest optimale resultaat. Deze is verkrijgbaar in de salon.

Nagelstudio Harderwijk is een vertrouwd adres én gecertificeerd.

Volg Nagelstudio Harderwijk ook op Instagram en Facebook en je bent als eerste op de hoogte van nieuwtjes en raak geïnspireerd voor jouw mooie nagels.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren