Gelpolish, voor de natuurlijke nagel

Wow, een mooie kleur die 14-21 dagen prachtig blijft zitten. CND Shellac is uniek in haar soort door de speciale samenstelling.

Ook is Shellac geheel veilig om te dragen zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel. Dus ook voor zwangere dames.

“Willeke neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ik heb een fijne behandeling gehad en ben blij met haar advies. De volgende afspraak is al gemaakt!”

Bestel je strippenkaart CND Shellac en ontvang een geweldige korting per behandeling

Nagelstudio Harderwijk behandelt de natuurlijke nagels van uw handen. Wij behandelen geen teennagels.

Een behandeling is een complete behandeling inclusief het verwijderen van de Shellac. Maak online je afspraak.

CND Shellac is een laksysteem dat wordt uitgehard onder een UV lamp met als resultaat krasvrije, scheurvrije én schadevrije nagellak op de natuurlijke nagels.

 

Veilig voor de natuurlijke nagel

Voor het aanbrengen worden de natuurlijke nagels eerst goed behandeld.  Geen vijlacties op de natuurlijke nagel. Het verwijderen van de oude laag is ook veilig en pijnloos omdat de nagels niet worden gevijld of gebuft. Met deze behandeling houden we de natuurlijke nagel in goede staat.

Met Shellac blijft de natuurlijke nagel dun, flexibel en wordt goed beschermt. Geen scheuren of breuken in je nagellak. Kies je kleur en geniet een paar weken van jouw natuurlijke stralende nagels.

Ideaal voor vrouwen waarbij het belangrijk is dat de nagels verzorgd zijn zoals op het werk. Of voor vrouwen met kinderen of huisdieren. Ook voor vrouwen die genieten van hun vrije tijd. Ideaal voor vrouwen ….. zoals jij.

CND ShellacBij een behandeling CND Shellac Luxe is een manicure inbegrepen, aan jou de taak om je nagels daarna te onderhouden. Kies voor een goede voedende nagelolie zoals Dadi’oil voor het meest optimale resultaat. Deze is verkrijgbaar in de salon.

CND Shellac wordt alleen aangeboden bij professionele salons, dus Nagelstudio Harderwijk is een vertrouwd adres en gecertificeerd.

 

Maak direct een afspraak bij Nagelstudio Harderwijk

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren