COCONEY handcare

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

COCONEY handcare is 100% natuurlijk en vegan (dierproefvrij)

“Ik ben het allergelukkigst als ik op mijn blote voeten kan slenteren over een warm strand, waar de palmen zachtjes ruisen en de lucht helderblauw is. De geuren van de warmte die in de loop van de dag veranderen van fris naar zoet. Heerlijk turen over een diepblauwe zee, schelpjes zoeken op het strand en genieten van een zoete cocktail”.

Mijn naam is Willeke den Hollander en de eigenaar en bedenker van Coconey handcare. In Nagelstudio Harderwijk, waar ik mij richt op de natuurlijke nagel, zie ik veel dames met droge handen. Geen tijd, is vaak het antwoord als ik vraag of ze hun handen wel goed verzorgen. Daarom heb ik een handlotion ontwikkelt die snel in de huid trekt zodat het geen spoor van vettigheid achter laat. 

De handlotion met een tropical feeling is gemaakt voor de bezige vrouw met weinig tijd. Ervaar een fris en verzorgd gevoel en geniet van een momentje ontspanning als je de tropische geur ruikt.

Kies je voor de frisse Breezy Beach of juist voor een zwoele zomeravond van de Hawaiian Sunset

Wil jij verkooppunt zijn voor Coconey handcare, neem dan contact met mij op.

Coconey handcare is een puur natuurlijk product en volledig vegan. Smeer bewust en koester de mooie producten die de natuur ons geeft. 

Ga naar de shop voor meer informatie of een bestelling.