Stakenbergerhout 68, Harderwijk
0619048905
info@nagelstudioharderwijk.nl

Ervaringen

Smile… you are beautiful

 

Hartelijk dank voor je berichtje

 
 
 
 
 
 
* Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
* Het E-mail adres wordt niet gepubliceerd
* Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.92.74.105 op
* Het bericht wordt na goedkeuring gepubliceerd

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Martina Martina uit Nijkerk heeft geschreven op 26 juni 2017:
Willeke neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ik heb een fijne behandeling gehad en ben blij met haar advies. De volgende afspraak is al gemaakt!
Linda Linda uit Elspeet heeft geschreven op 16 juni 2017:
Vandaag kennis gemaakt met shellac. Wat een geweldige ervaring. Willeke bedankt voor je professionaliteit in een ontspannen ambiance. Wat een kennis en enthousiasme heb je. Alles wat je doet leg je uit. Top! Ik heb de donkerblauwe kleur gekozen maar weet nu al dat ik bij je terug kom en de uitdaging voor een andere kleur aan ga. Ga zo door.
Chanou Chanou uit Harderwijk heeft geschreven op 16 juni 2017:
Een hele luxe behandeling gehad met handscrub, oliebehandeling, vijlen, hand- en onderarmmassage en tot slot een mooi blank nagellakje. Echt iets om even voor te gaan zitten hoor. En wat ik heel belangrijk vind... Willeke heeft alle materialen keurig schoon, dus met de hygiƫne zit het ook goed! Ook de uitleg van de produkten waar wat voor dient vond ik heel fijn. En ik weet nu ook hoe je die witte vlekjes in je nagels krijgt (en dat is dus niet geen kalkgebrek ?). Willeke van Nagelstudio Harderwijk bedankt voor je super service!
Jack Jack uit Harderwijk heeft geschreven op 24 mei 2017:
De chinese handmassage was zeer professioneel. Ik voelde mij erg ontspannen, viel zelfs in slaap tijdens de behandeling. Voor herhaling vatbaar en een echte aanrader.
Willeke Willeke uit Harderwijk heeft geschreven op 24 mei 2017:
Hartelijk dank voor het beschrijven van je ervaringen bij Nagelstudio Harderwijk. Fijn als je in je berichtje de gekozen behandeling vermeld. Ik kijk uit naar positieve berichtjes.

 

WhatsApp chat