by Willeke, jouw beautycoach

Ervaringen

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

 

Hartelijk dank voor je berichtje

 
 
 
 
 
 
* Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
* Het E-mail adres wordt niet gepubliceerd
* Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.237.61 op
* Het bericht wordt na goedkeuring gepubliceerd

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
Erna Erna uit Harderwijk schreef op 1 november 2017
Ik heb de uitleg als prettig ervaren. Willeke is prettig in de omgang en hygiene staat hoog in het vaandel (cnd shellac)
Kitty Kitty uit Harderwijk schreef op 1 november 2017
Ik zag op facebook een bericht over beschadigde nagels en daar stond de vraag: Herken je het probleem? Ik herken ze, maar heb ze nu niet meer dankzij jou! Ik ben superblij met mijn mooie eigen nagels. (ibx kickstart & ibx boost & cnd shellac)
Nicole Nicole uit Zeewolde schreef op 18 juli 2017
Zo blij met mijn nieuwe (en nog steeds eigen) nagels! Ik ben 3x bij Willeke Den Hollander geweest voor IBX behandeling, hierdoor werden mijn nagels sterker en konden ze mooi op één lengte groeien. En vandaag dan eindelijk de finishing touch met Shellac. Dit blijft 2-3 weken zitten. Dank je wel Willeke! Ik wil Nagelstudio Harderwijk aan iedereen aanbevelen die mooie verzorgde nagels wil en niet de portemonnee wil leegtrekken voor dure nepnagels die ook nog eens je echte nagels beschadigen!
Daphne Daphne uit Ermelo schreef op 26 juni 2017
Zeer tevreden met mijn behandeling (CND Shellac). Goede uitleg over de producten, alle materialen keurig schoon en alle tijd om een tevreden klant de deur uit te laten gaan. Bedankt!
Appalonia Appalonia uit Ermelo schreef op 26 juni 2017
Hele fijne afspraak (CND Shellac), ook heel erg fijn alle informatie die u gaf.
Martina Martina uit Nijkerk schreef op 26 juni 2017
Willeke neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ik heb een fijne behandeling gehad en ben blij met haar advies. De volgende afspraak is al gemaakt!
Linda Linda uit Elspeet schreef op 16 juni 2017
Vandaag kennis gemaakt met shellac. Wat een geweldige ervaring. Willeke bedankt voor je professionaliteit in een ontspannen ambiance. Wat een kennis en enthousiasme heb je. Alles wat je doet leg je uit. Top! Ik heb de donkerblauwe kleur gekozen maar weet nu al dat ik bij je terug kom en de uitdaging voor een andere kleur aan ga. Ga zo door.
Chanou Chanou uit Harderwijk schreef op 16 juni 2017
Een hele luxe behandeling gehad met handscrub, oliebehandeling, vijlen, hand- en onderarmmassage en tot slot een mooi blank nagellakje. Echt iets om even voor te gaan zitten hoor. En wat ik heel belangrijk vind... Willeke heeft alle materialen keurig schoon, dus met de hygiëne zit het ook goed! Ook de uitleg van de produkten waar wat voor dient vond ik heel fijn. En ik weet nu ook hoe je die witte vlekjes in je nagels krijgt (en dat is dus niet geen kalkgebrek ?). Willeke van Nagelstudio Harderwijk bedankt voor je super service!
Jack Jack uit Harderwijk schreef op 24 mei 2017
De chinese handmassage was zeer professioneel. Ik voelde mij erg ontspannen, viel zelfs in slaap tijdens de behandeling. Voor herhaling vatbaar en een echte aanrader.
Willeke Willeke uit Harderwijk schreef op 24 mei 2017
Hartelijk dank voor het beschrijven van je ervaringen bij Nagelstudio Harderwijk. Fijn als je in je berichtje de gekozen behandeling vermeld. Ik kijk uit naar positieve berichtjes.