Gelpolish, informatie en advies

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Gelpolish

Informatie en advies

Gelpolish is een hybride nagellak die door gebruik van de UV of LED lamp wordt uitgehard zodat je nagels wat steviger aanvoelen en natuurlijk dun zijn. Toch vraagt gelpolish meer verzorging dan bijvoorbeeld een kunstnagel met acryl of gel.

Hoe lang?

De gelpolish blijft 2 tot 4 weken goed op de eigen nagel zitten. Het heeft wel met diverse factoren te maken, daarover hieronder meer informatie.

Is het veilig?

Gelpolish is volledig veilig voor je eigen nagel. Zeker als deze door een professional is aangebracht en weer verwijdert.

Service?

Er geldt een garantie binnen 7 dagen nadat de gelpolish is aangebracht. Check mijn algemene voorwaarden als je wilt weten hoe het zit met deze service.

Kan ik alles met gelpolish?

Gelpolish is veel gevoeliger dan een kunstnagel. Lees even verder want ik leg je precies uit wat er mis kan gaan maar ook wat de oplossing is.

Wat kun je beter niet doen

De basis voor een prachtige gelpolish die langer blijft zitten is een gezonde nagel zonder scheurtjes of splijtingen. Ook een goed verzorgde nagel is een must.

Ik kan, als nagelstyliste, best veel doen om je nagel mooi te krijgen maar daarna is het aan jou. Toch kan het mis gaan en heb je al snel minder mooie gelpolish. Ik  vertel je diverse redenen waarom het toch mis kan gaan.

* uitdroging van de nagel
   -> gelpolish is flexibel en gaat met de vorm van je nagel mee, is deze nagel droog dan heeft de gelpolish geen fundering om zich aan te hechten en zal deze los laten of afbrokkelen)

* tikken of pulken met de top van de nagel
   -> als je de top van de nagel (vaak als de nagel wat langer is) regelmatig tikt of stoot of met de nagel bijvoorbeeld stickertjes pulkt komen er hele kleine haarscheurtjes in de gelpolish. Als dit er teveel worden zal de gelpolish loslaten of brokkelen.

* de nagel langs een rits of harde muur schuren    -> de nagels worden dan door het schuren beschadigt en zal er lucht onder de gelpolish komen die voor loslaten zorgt.

* vaak wrijven over de top van de nagel    -> zo wrijf je eigenlijk de toplaag van de gelpolish en is de bescherming weg.

* in aanraking komen met chemische schoonmaakmiddelen of langdurig in (heet) water zijn

* regelmatig in een grote tas met spullen rommelen en graaien.

* amper de handen en nagels verzorgen met een goede handlotion/nagelriemolie

ADVIES

Zorg goed voor je nagels (en handen) door regelmatig gebruik van een goede handlotion en nagelriemolie.
Als jouw nagels gevoelig zijn voor droogte, draag dan ook een handschoen als je gaat schoonmaken of in de tuin  gaat rommelen. Wees altijd voorzichtig met wat je gaat doen.

1

Hoge kwaliteit

Ik maak gebruik van hoge kwaliteit producten en check welk soort gelpolish het beste bij jou past. De een is de ander niet, dus geef aan bij je volgende behandeling als de lak wat minder lang mooi blijft dan kan ik de producten daarop aanpassen.

2

Optimale handverzorging

Een optimale handverzorging is ca 5x per dag een toefje COCONEY handlotion en ca 2 tot 3 x per dag een drupje nagelriemolie op elke nagel. Dit laatste als je last hebt van snelle uitgedroogde nagels.

3

Afspraak

Als je weet hoe de gelpolish blijft zitten dan weet je ook hoe vaak je een afspraak kunt inplannen. Bij de een is dit elke 2 weken bij de andere maar liefst 4 weken. Dit is heel persoonlijk.