Ben jij al klant bij Nagelstudio Harderwijk?

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Ben jij al klant bij Nagelstudio Harderwijk?

Tot kortgeleden werkte ik nog 24 uur per week, naast de nagelstudio, voor een werkgever. Ik heb mijn baan opgezegd en richt mij vanaf 1 juli 2019 fulltime op Nagelstudio Harderwijk. Dat betekent dat ik nóg meer dames blij kan maken met een behandeling én dat de wachttijden voor nieuwe klanten veel korter zijn dan een paar weken. De openingstijden zijn natuurlijk ruimer. Je kunt alvast online een afspraak inplannen of neem contact met mij op.

KORTING

Wil jij ervaren wat Nagelstudio Harderwijk voor jouw nagels kan doen? Kom dan kennismaken en maak gebruik van een korting. Boek je online, zet dan het woordje “WELKOM” in het opmerkingenveld en je ontvangt 5 euro korting bij je 1e afspraak (geldig voor afspraken vanaf 1 juli 2019)

Waarom zou je kiezen voor een kunstnagelsysteem terwijl je, in veel gevallen, je eigen nagels ook mooi kunnen worden?

  • Heb je ZWAKKE NAGELS of splijten ze elke keer als je nagels gegroeid zijn? Je wilt ook zo graag mooie nagels maar het lukt telkens niet?  Ik help je graag.
  • Laat je handen verwennen met een MANICURE. Een scrub én intensief verzorgend masker. Een weldaad voor je handen, kies voor een basis of een luxe manicurebehandeling.
  • Kies voor een GAVE KLEUR GELPOLISH (merk: CND) die 14-21 dagen gegarandeerd blijft ‘shinen’.
  • NAGELBIJTER opgelet, voor jullie een speciaal arrangement. De beschadigde nagels worden hersteld en ontvangen een behandeling. Een arrangement van 8 behandelingen. Ben jij gemotiveerd en stop je nu met nagelbijten?

Volg Nagelstudio Harderwijk: Facebook en/of Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *