Heb jij ook last van droge handen in de winter?

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Heb jij ook last van droge handen in de winter?

Vooral in de winter kun je extreem droge handen hebben. Dit komt door de drogere lucht zowel buiten als binnen. Door de verwarming in huis wordt de lucht binnen ook droger. Werk je veel met je handen in het water dan kan het nog verergeren. Water droogt de handen ook uit.

Kloven in de huid zijn scheurtjes, een kapotte huid. Door de jeuk blijf je er aan krabben met open wondjes als resultaat. We ontkomen niet aan de droge lucht tijdens de wintermaanden dus tijd voor grondige verzorging van onze handen en nagelriemen.

Wat kun je doen aan droge handen in de winter?

 • Gebruik een goede verzorgende créme en breng deze dik op de handen aan. Handen in een plastic zakje en lekker inwikkelen in een dikke handdoek. Door de warmte trekt de créme goed in. Laat het gerust een uurtje zo zitten. Tijd voor een goede film of je favoriete serie op tv.
 • Is de lucht in huis heel droog, zorg voor ventilatie maar ook een luchtbevochtiger kan helpen deze droogte tegen te gaan. Kies er eentje met een heerlijke etherische olie, dubbel plezier.
 • Draag buiten handschoenen, bescherm je handen optimaal.
 • Gebruik meerdere keren per dag een goede verzorgende créme.
 • Kies voor een intensief verzorgende manicurebehandeling met een lekkere scrub en masker bij Nagelstudio Harderwijk.
 • Scrub de handen regelmatig met een zachte scrubcréme. De dode huidcellen verwijderen en de huid voelt heerlijk zacht. Na de scrub natuurlijk wel de handen weer heel goed insmeren met een verzorgende créme

Welke créme kun je het beste gebruiken?

 • Droge handenTender Care van Oriflame
  Tender Care Protecting Balm is perfect om droge, ruw huid te hydrateren, verzachten en beschermen, dankzij de zacht geurende formule met vitamine E en bijenwas. (5 euro)
 • droge handenDadi Lotion
  Een snel opneembare, niet-vettige hand- en body-lotion, ontworpen om het vocht in de huid te helpen behouden en het verouderen van de huid tevoorkomen (vanaf 10 euro)
 • droge handenNourishing Hand Scrub Milk & Honey van Oriflame
  Deze rijke, crèmige scrub is verrijkt met organisch verkregen melk- en honingextracten en helpt ruwe, doffe huid egaliseren met exfoliërende amandelschil en bereidt de huid voor op betere opname van de handcrème. De huid voelt onmiddellijk zachter, gladder en meer gehydrateerd. Ideaal voor de droge huid. (12 euro)

Bovenstaande producten zijn allemaal verkrijgbaar bij Nagelstudio Harderwijk. Geen afspraak maar wel het product aanschaffen, dat kan! Neem contact met mij op.

Volg je Nagelstudio Harderwijk ook al op Facebook?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *