Heb jij nu ook enorme slappe nagels tijdens de lockdown?

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Heb jij nu ook enorme slappe nagels tijdens de lockdown? Voor je gevoel heb je dunne nagels, breken ze snel af en dan heb ik het nog niet over de velletjes rondom je nagel.
Het is heel herkenbaar, zelfs ik merk het aan mijn eigen nagels.

De voordelen van gelpolish

Je bent zo gewend om gelpolish te dragen. Gelpolish beschermd en verstevigd je nagels waardoor je nagels veel meer kunnen hebben. In de meeste gevallen blijkt dat je met mooie nagels deze ook veel beter verzorgd. Dat is een groot voordeel van gelpolish.

Weet je nog voordat je koos voor gelpolish? Veel van mijn klanten kwamen voor het eerst bij Nagelstudio Harderwijk met slappe en gescheurde nagels. We zijn toen gestart met een nagelverbeterende behandeling (IBX). Daarna overgestapt op gelpolish en daarna zelden meer zonder gedaan. Je weet bijna niet meer hoe je natuurlijke nagel aanvoelt.

slappe nagels

Wat kun je doen om sterkere nagels te krijgen?

Allereerst wil ik je waarschuwen voor nagelverharders. Dit is een soort nagellak die je nagel helaas uitdroogt. Het trekt het vocht uit je nagel zodat je nagel harder lijkt. Hoe droger de nagel hoe harder deze is, maar wat gebeurt er als je deze stoot? Ja wel, ook deze breekt af. Hoe meer de nagel uitdroogt hoe sneller hij daarna gaat splijten. Echt, gebruik deze alsjeblieft NIET!

Wees ook voorzichtig met een eigen gellak met lamp. Probeer echt te vermijden dat je met je vijl óp je nagel gaat vijlen. Wees lief voor je nagels.

Maar wat kun je doen om sterkere nagels te krijgen? Het begint met verzorging. Juist nu er geen bescherming op je nagel zit voelt het dunner en slapper aan. Je bent gewend om een beschermlaag te hebben die is nu weg. Dus het is echt een gevoel, je nagels zijn niet dunner dan voor de gelpolish.

Blijf je handen goed verzorgen met een fijne handcreme en/of een nagelriemolie. Hoe beter jij je handen/nagels verzorgd hoe minder last je hebt van nare velletjes en gespleten nagels.

Heb je COCONEY handcare al geprobeerd, deze heb ik zelf ontwikkeld want ik weet wat je handen nodig hebben. 100% natuurlijk en vegan, trekt snel in de huid, zuinig in gebruik en met een tropisch geurbeleving.