Hoe gaat het nu met ….

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Hoe gaat het nu met Nagelstudio Harderwijk. Bijna 1 jaar na de officiële start heb ik al een mooi bedrijf opgebouwd.

Het begin

In het begin was het voornamelijk het vinden van nieuwe klanten en vooral naar een fijne werkwijze. Ook is de beginfase kennismaken met de producten zodat je zelf ondervindt wat je favorieten zijn. De keus om met het merk CND te werken bevalt mij tot de dag van vandaag goed. Wat een topkwaliteit.

hoe gaat het nu metSommige klanten komen af en toe, sommige maar eenmalig maar ook een groot deel met regelmaat. Zo leuk om iedereen te leren kennen en telkens weer mooie nagels te maken.

Waarom Nagelstudio Harderwijk?
* CND Shellac / CND Creative Play Gelpolish
* Arrangement voor de nagelbijter en zwakke nagels die splijten of inscheuren
* Manicurebehandeling (basis of luxe)

Het is gebleken dat het online afsprakensysteem perfect werkt, zelf je afspraak inplannen op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal toch. Heb je een speciale gelegenheid zoals een feestje op een bepaalde dag. Boek dan tijdig je afspraak om teleurstelling te voorkomen.

hoe gaat het nu metUitbreiding

Afgelopen voorjaar ben ik geinteresseerd geraakt in uitbreiding want telkens blijkt dat een goede gezondheid minder problemen oplevert met je huid, haar en nagels. Daarom ben ik afgelopen voorjaar gestart met de opleiding voor gewichtsconsulente. Via de website/facebook van Help mij gezond leven daarover veel meer informatie.

Ik word blij van meer kennis en om mijn skills weer over te dragen in de vorm van een behandeling en informatie. Daarom een “alles in 1” website, Zo mooi ben jij, waarin zorg voor jezelf het onderwerp is. Beauty, body en mind.

Ben jij in balans dan straal je dit uit.

Met volle tevredenheid kan ik dus antwoorden op de vraag: Hoe gaat het nu met …  goed!! Kom je ook eens kennismaken?

Op Facebook regelmatig leuke nagelberichtjes. Volg je Nagelstudio Harderwijk ook?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *