Ik ga met vakantie en neem mee …

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Ik ga met vakantie en neem mee …

Heerlijke plannen gemaakt voor een lekkere en vooral zonnige vakantie? Je hebt natuurlijk op tijd je afspraak gepland voor mooie kleurrijke nagels met CND gelpolish. Bij Nagelstudio Harderwijk wordt er naar gestreefd om de natuurlijke nagel gezond te houden. Dus geen kunstnagelsystemen!

Let tijdens de vakantie ook op de juiste verzorging. Want door de combinatie van warmte en (zwembad)water krijgen de nagels (en de gelpolish) wel wat te verduren. Blijf dus smeren met het juiste product!

ik ga met vakantie en neem meeVerzorging onderweg

Maar voor je op de plek van bestemming bent, reis je in veel gevallen ook met het vliegtuig. Ook ik deed dit begin maart. Uitzicht op besneeuwde bergen op weg naar de zon. Ik raakte geinspireerd door wat ik meemaakte in het vliegtuig. Een enorme droge lucht wat zeer droge lippen en huid veroorzaakte. Als je mij kent dan kun je vast al raden wat ik voor handen had …. jawel, een flesje Dadi’oil. Dus tijdens de reis heb ik veelvuldig mijn nagelriemen ingesmeerd met de weldadige olie. Voor de lipverzorging is er nu Dadi’lipbalm.

Dat vele insmeren is een goed begin van de vakantie want tijdens de dagen ter plaatse heb ik zowel ’s morgens als ’s avonds mijn nagelriemen ingesmeerd. Zoals je wellicht weet stoot olie water af. Dus hoe beter je verzorgt hoe meer beschermd je gelpolish is.

En echt, ik ben mijn slechtste klant. Ik heb absoluut niet opgelet met zonnebrandcréme, niet mijn handen afgewassen na het insmeren. Ik heb overdag nergens opgelet, dus gewoon het water in.  Nu had ik wel een hele luie vakantie, dus weinig actie. Mijn nagels groeiden prachtig lang en bleven stevig.

Wel is het raadzaam om voldoende water te drinken, want heb jij je vochtbalans in je lichaam goed geregeld dan merk je dat direct aan je huid, haar en nagels.

Weg jeuk door Dadi’oil

Nog een groot voordeel, Dadi’oil haalt ook de jeuk weg mocht je onverhoopt zijn geprikt door een mug. Een brandplekje, ook daar kun je de weldadige Dadi’oil voor gebruiken. Herstellen en beschermen!

Volg je Nagelstudio Harderwijk ook op Instagram en Facebook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *