Kies jij ook voor mooie nagels?

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Kies jij ook voor mooie nagels? Tijdens de lockdown zijn veel dames zelf aan de slag gegaan en dat begrijp ik heel goed. Als je gewend bent dat je altijd verzorgde nagels hebt en nu ineens niet meer dan is dat niet fijn.

Pulken en krabben

De lockdown duurde langer dan verwacht en je kon er niet onderuit om zelf de gelpolish of misschien de kunstnagel te verwijderen. In veel gevallen worden de natuurlijke nagels ook wel een beetje beschadigd, pulk jij een keertje de gelpolish van je nagels dan is dit nog niet zo heel erg, maar doe je dit herhaaldelijk dan worden ze dunner en raken ze meer beschadigd.

Oef …

Deze dame had prachtige kunstnagels maar ze had geen keus en heeft deze zelf moeten verwijderen. Je ziet hoeveel schade er aan haar nagels is.

Je kunt er dan voor kiezen om dit te maskeren met een nieuwe kunstnagel. Wat ook een optie is om deze nagels te laten behandelen door Nagelstudio Harderwijk. Zo kun jij over een paar maanden weer genieten van je eigen natuurlijke nagels met een verstevigende gelpolish.

Gelpolish is veilig voor de nagel. Voor het aanbrengen worden de natuurlijke nagels eerst goed behandeld. Geen vijlacties óp de natuurlijke nagel. Het verwijderen van de eerder aangebrachte gelpolish is ook veilig en pijnloos omdat óp de nagels niet worden gevijld of gebuft. De oudere laag gelpolish wordt afgeweekt. Met deze behandeling houden we de natuurlijke nagel in goede staat.

Wil jij ook mooie natuurlijke nagels?

Geniet weer van mooie nagels, heb geen reden meer om te gaan pulken of bijten. Je leert ook tijdens deze behandeling hoe je de nagels het beste verzorgd.

Als je niks doet dan zul je merken dat je handen steeds droger worden met als gevolg dat je nagels nog meer gaan splijten en je handen fors uitdrogen. Op gespleten nagels blijft geen nagellak zitten, kort houden is de enige optie. Droge handen kunnen gaan jeuken en in de winterse maanden kunnen er zelfs pijnlijke kloofjes ontstaan. 

Meld je aan en start met een behandeltraject zodat jij ook weer mooie verzorgde nagels hebt van jezelf. Geen kunstnagels meer nodig 🙂

Volg je Nagelstudio Harderwijk ook al op Instagram?