Lockdown en je nagels

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Lockdown en je nagels, heb je ze al afgebeten van frustratie? Of ben je juist gestart met een goede verzorging om na de lockdown weer stralend de nagelstudio binnen te komen voor een gave gelpolish?

Wat is een goede nagelverzorging?

  • Masseer diverse malen per dag je handen in met een goede handverzorging
  • Gebruik een nagelriemolie, die de nagelriemen soepel houdt en verzorgd
  • Vijl een haakje aan de nagel direct glad

Liever meerdere keren per dag je handen verzorgen dan 1x per dag met een dikke laag lotion. Ga maar eens na hoe vaak je de handen wast of ontsmet. Dat is elke keer een moment van extra uitdroging van de huid. Zorg dat je een goede handverzorging bij de hand hebt.

Coconey handcare

Breezy Beach

Speciaal ontwikkeld voor de bezige vrouw. Een handlotion die snel in de huid trekt, niet plakt of een vet spoor achterlaat. Ook is deze handlotion 100% natuurlijk en vegan. Met de geur beleef je een tropical feeling. Lekker zomers dus!

COCONEY handcare is door mij bedacht en ontwikkeld in samenwerking met een bedrijf die mijn wensen heeft omgezet naar ingrediënten. Door mijn ervaring in de nagelstudio weet ik wat handen en vrouwen nodig hebben. Geen smoesjes meer dat je geen tijd hebt of de verzorging vergeet. Daar is over nagedacht 😉

Dus verzorg je handen en nagels goed tijdens deze lockdown, bij goed gebruik van bovenstaande adviezen zullen je handen je blij maken. Nagenoeg geen kloofjes van uitdroging, weinig gespleten nagels en een verzorgde look&feel.

Volg je Nagelstudio Harderwijk al op Instagram of Facebook?