by Willeke, jouw beautycoach

Nagelbijters opgelet

Exclusieve (beauty) behandelingen met een holistische benadering. BEAUTYCOACH - CARBON PEELING - TATOEAGE VERWIJDEREN - GELPOLISH - HARDERWIJK

Nagelbijters opgelet! Je droomt van prachtige kleurig gelakte nagels maar toch ….. die nare velletjes, dat droge stukje huid, een haakje aan je nagel, heh bah het gaat je toch niet lukken.

nagelbijters opgeletDie gedachte en vooral gewoonte van nagelbijten gaan we samen doorbreken, doe je mee?

De meest makkelijke manier is om naar de nagelstudio te gaan.Je gaat de deur uit met mooie lange rood gelakte nagels, kunstnagels wel te verstaan. Maar heej .. dat losse velletje roept je al, zit er nu toch een klein haakje aan die kunstnagel? En daar ga je weer, lekker pulken en bijten met als resultaat nog slechtere nagelconditie dan voorheen.

Hoe krijg je nu toch mooie eigen natuurlijke nagels?

Stap voor stap en met een beetje (soms veel) geduld. Natuurlijk ook met een goede begeleiding en verzorging van Nagelstudio Harderwijk.

We starten met een goede en juiste manicure zodat de start goed is. Je komt voor een wekelijkse behandeling IBX. Tevens leer ik je hoe je op de juiste manier thuis aan de slag kunt om je nagels in een topconditie te brengen.

De behandeling is een echte samenwerking tussen de nagelstyliste en jou. Samen gaan we voor mooie natuurlijke nagels en je zult zien dat je later het niet meer kunt voorstellen waarom je nooit eerder deze stap hebt genomen. Je tikt trots met je nagel op de tafel en kiest weer een gave kleur nagellak. En pronkt waar je kunt met je eigen natuurlijke nagels.

Gratis behandeling: er loopt nog een gave actie want ik ben op zoek naar een nagelbijter die met kerst prachtige nagels wil. Lees hier alle info.

Volg Nagelstudio Harderwijk ook op social media zoals facebook en instagram.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *