Nieuwe-behandeling tegen droge nagelriemen

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Nieuwe behandeling tegen droge nagelriemen.

Nieuwe technieken leren in het vakgebied geeft je weer extra energie. Hoe fijn is het als ik nog meer de natuurlijke nagel leer kennen en welke mogelijkheden er nog meer zijn in het vak.

Droge nagelriemen

Ik kom met grote regelmaat vrij droge nagelriemen tegen met als gevolg dat de gelpolish sneller schade laat zien met kleine stukjes die los komen. Super balen natuurlijk dus ik ben op zoek gegaan naar een manier om het probleem van de nagelriemen grondig te kunnen aanpakken. Want als jij een goede basis hebt zul je zeker nog beter je best doen om je nagels te verzorgen en daardoor langer te genieten van je prachtige gekleurde nagels.

Droge nagelriemen zijn ook goed te verzorgen met een fijne olie, zoals ik die ook na je behandeling bij Nagelstudio Harderwijk gebruik. Dadi’oil en Dadi’Lotion zijn superfijne plantaardige verzorgingsproducten die doen wat ze beloven. Maar soms dat niet voldoende en heb je wat hulp nodig; emanicure.
Met emanicure haal je de eeltrandjes langs de nagelriemen weg, net als het dode vel van de nagelriemen.

Welke behandeling?

Ik bied emanicure (electrische manicure) aan in diverse behandelingen. Je kunt er voor kiezen om een fijne manicure behandeling te ondergaan en je handen echt even een boost te geven. Kies je voor de EXTRA behandeling dan zit daar ook de emanicure bij.

Wil je dolgraag gelpolish maar zitten de nagelriemen je even dwars? Boek dan een behandeling gelpolish inclusief emanicure. Mocht je vaker komen bij Nagelstudio Harderwijk dan kun je de emanicure los bij boeken. Geef dit vooraf dan aan want dan pas ik de tijd even aan. Heb je al een Strippenkaart van 4 of 10 keer en wil je gebruik maken van de emanicure dan betaal je 7,50 extra per keer.

Uiteraard leg ik het je graag nog een keer uit tijdens de behandeling, ik geef je eerlijk advies wat ik voor je kan doen en welk resultaat je mag verwachten.

Maak je afspraak online en geniet van mooie verzorgde nagels. Volg je Nagelstudio Harderwijk ook al op Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *