Plan je afspraak online in

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Plan je afspraak online in, dit kan gewoon op elk moment van de dag. Super handig natuurlijk maar soms ook verwarrend. Daarom zet ik mijn online agenda even in de spotlights hieronder.

Ik ga stap voor stap door het menu heen. Je vindt de agenda rechtsonder op de gehele website, zie je het groene balkje? Klik er maar op.

Welke behandeling kies jij bij Nagelstudio Harderwijk?

Maak voor jezelf de keuze of je een gelpolish wilt in 1 kleur of met nailart?
Ik heb meer tijd voor een gave nailart nodig, het tarief is hier ook op aangepast.

Heb je nog een product op je nagels?
Als je nog een product zoals een gelpolish op je nagels hebt dan moet deze er eerst af voordat we een nieuwe gelpolish kunnen aanbrengen. Is deze door mij aangebracht dan is het verwijderen inbegrepen.

Heb jij een gelpolish op de nagel die door een collega nagelstyliste is aangebracht dan weet ik niet welk product er gebruikt is en is het regelmatig een verrassing hoe dit product verwijdert kan worden. Daarom reken ik kosten vanwege de extra gereserveerde tijd.

Heb jij schone nagels zonder gelpolish of nagellak, kies dan voor de afspraak “gelpolish zonder product op de nagel”

Kies een datum en tijd

Nadat je een behandeling hebt aangeklikt kun je een datum en tijd uitkiezen. De witte vakjes geven aan dat er nog plek is die dag voor jouw afspraak. Je kunt gewoon scrollen als je op het pijltje klikt naar latere data. Klik op een wit vakje en je ziet direct welke tijden er nog beschikbaar zijn. Kies de tijd die jou uitkomt en ga verder. Vul je naam en gegevens in en vergeet niet op de groene bevestigingsbalk te klikken. Je krijgt direct een afspraakbevestiging in je mailbox, ook ontvang je 24 uur voor je afspraak een herinneringsmail.

Wil je de afspraak nog verplaatsen, klik dan op de link die onderaan je bevestigingsmail staat, dan kun je heel makkelijk een nieuwe datum uitkiezen.

Een afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt

Ik vind het een heel fijn systeem, zo kun je jij je eigen agenda er naast houden en je afspraak voor mooie nagels direct inplannen. De online agenda laat zien welke en of er nog plekken zijn, deze agenda is altijd up to date.

Ik reken op je komst, daarom waardeer ik het enorm dat je zelf ook op tijd op je afspraak komt. Mocht je onverhoopt moeten annuleren doe dit zo vroeg mogelijk zodat ik nog de gelegenheid heb om de vrijgekomen plek op te vullen.

Heb je nog vragen of kom je er niet uit, stuur mij een berichtje. Ik doe mijn best om hier snel op te reageren. Tijdens een behandeling leg ik mijn telefoon aan de kant, dus dan ben ik niet bereikbaar.

Oja nog een goede, kom maximaal 5 minuten eerder naar je afspraak. Ik heb de afspraken strak gepland en het kan voorkomen dat je een momentje geduld moet hebben voordat de deur open gaat. Wees gerust, ik weet dat je er bent.

Als er last minute een plekje vrij komt deel ik deze op Facebook, volg je Nagelstudio Harderwijk daar al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *