Tutorial: hoe gebruik je Dadi’oil

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Deze Tutorial laat zien hoe je de Dadi’oil gebruikt om je nagelriemen te verzorgen zodat ze in een optimale conditie komen.
Wees niet te zuinig en zorg dat de olie goed op de nagelriem wordt aangebracht.

Uit de praktijk is gebleken dat weinig mensen nog weten hoe je de olie nu aanbrengt op de nagelriemen. Je bent wellicht veel te zuinig en dan heeft oliën niet zo heel veel zin. De meeste opgebrachte olie zakt weg via de nagelriemen en zijwallen onder de nagel. De perfecte plek voor de olie, zo kan het optimaal zijn werk doen als beschermer én verzorger. De olie werkt ook van binnenuit.

Met een miniflesje Dadi’oil doe je ongeveer 2 weken bij minimaal 2x per dag smeren. Een flesje van 15 ml gaat dus ca 8 weken mee. Ik moet je wel bekennen dat ik een fervent oliesmeerder ben en ik doe dan ook veel korter met een flesje.

Niet vergeten te oliën

Zet het flesje op een plek waar je vaak bent, bijvoorbeeld een miniflesje op je bureau, een flesje naast de bank of op het aanrecht. Het nachtkastje is ook een favoriete plek. Vooral in het begin is het zaak om een nieuw ritme te maken, zodat je het oliën vooral niet vergeet.

In dit blog kun je lezen waarom verzorging zo belangrijk is voor je nagels.

Een flesje Dadi’oil kun je aanschaffen tijdens je behandeling in de nagelstudio.

  • Leg een druppel op elke nagelriem
  • Masseer de olie lekker in rondom de nagel
  • Herhaal dit een aantal keer per dag voor de beste verzorging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *