Waarom zou je Dadi’oil gebruiken?

GENIET OOK WEKENLANG VAN MOOIE EN VERZORGDE NAGELS MET EEN PRACHTIGE GELLAK OP JE EIGEN NAGEL.

Dadi’oil ….. het lijkt bijna wel een wondermiddel en heel eerlijk, dát is het ook.

Het is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem. Het wordt ook snel opgenomen en is absoluut niet vet en ruikt ook nog eens erg lekker.

Dadi’oil is gemaakt van organische olie. De boeren die de olie leveren werken niet met kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen. Avocado-, Olijf- en Jojoba olieën werken samen om te beschermen, hydrateren en te verzachten. Tevens bezit Dadi’oil  21 essentiele oliën.

Goede verzorging van de nagel

Het is van groot belang om je nagelriemen en huid rondom je nagel goed te verzorgen zodat je prachtige natuurlijke nagels kunt laten groeien. Een product wat heel fijn is in combinatie met bijvoorbeeld CND Shellac. De Shellac is een poreus product en sluit de nagel niet af zoals bekend bij gellak. Omdat het de nagel niet afsluit kan de olie door de nagel dringen richting het nagelbed. Extra verzorging voor de basis van de nagel. Ook drogen de nagels niet uit want zoals je weet, olie stoot water af. Een aantal keer per dag een druppel op de nagelriemen en dan fijn inmasseren.

Reuze handig om een klein flesje in de handtas te hebben zodat je op elk moment van de dag de nagelriemen kunt inmasseren. Het product is alleen verkrijgbaar bij gecertificeerde salons zoals Nagelstudio Harderwijk.  De olie  is in meerdere formaten te koop.

Dadi'oil

 

Mini         3,75 ml – 6 euro
Middel  15 ml      – 18 euro
Groot    72 ml      – 50 euro

 

 

Maak nu een afspraak voor prachtige glanzende nagels in een trendy kleur.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *